Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aportul de capital social al SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL, suplimentat cu 20 de milioane de lei

ro

28 Jan, 2011 01:54 1312 Marime text
Ieri, în şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa, aleşii judeţeni au votat suplimentarea aportului de capital social al SC Domeniul Public şi Privat Judeţean (DPPJ) SRL cu suma de 20.000.000 de lei, sumă care va fi vărsată până la finele anului în curs.

În urmă cu câteva zile, precizam în legătură cu suplimentarea de care vor beneficia cei de la SC DPPJ SRL că există posibilitatea ca în acest an să urmeze noi proceduri de achiziţie pentru reabilitarea unor imobile aparţinând comunităţilor locale din judeţul Constanţa.

Directorul SC DPPJ SRL, Ionuţ Clipea, preciza că una este suma aprobată pe hârtie şi altele sunt de fapt suplimentările ce pot veni de la CJC într-un exerciţiu financiar.
Precizăm că în lista de investiţii aferentă anului 2010, aprobată anul trecut prin hotărâre a CJC, au fost incluse nu mai puţin de 48 de obiective ale comunităţilor locale din judeţ, a căror reabilitare nu a mai demarat din cauza lipsei de fonduri, SC DPPJ SRL rezumându-se în anul ce a trecut doar la finalizarea lucrărilor aflate în derulare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii