Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerile la PD-L, discutate lunea viitoare

ro

16 Mar, 2010 03:56 1255 Marime text
alegeri_pdl_-_mihai_petre_online.jpgDemocrat-liberalii au decis ieri, ca proiectul de statut cu toate modificările aprobate să fie supus la vot în şedinţa de săptămâna viitoare. Tot atunci va fi abordat şi subiectul legat de alegerile interne în partid, modalitatea în care acestea vor avea loc şi calendarul de desfăşurare a alegerilor.

Membrii Biroul Permanent Naţional al PD-L a convocat Colegiul Director pentru 22 martie la Palatul Parlamentului, şedinţă în care se va stabili şi data Convenţiei Naţionale. Cât priveşte noile modificări care vor fi aduse statutului PD-L, vicepreşedintele PD-L Gheorghe Fluture a precizat că acestea ţin seama de noile realităţi politice. De asemenea, se pare că s-a avut în vedere introducerea în noul text şi a chestiunilor care fac referire la colegiileparlamentare în forma de organizare a partidului.

Privind data de organizare a alegerilor la nivelul organizaţiilor judeţene, după ce liderul organizaţiei judeţene a PD-L Constanţa, Mircea Banias, nu a putut fi contactat, purtătorul de cuvânt al PD-L, Mihai Petre, ne-a declarat că subiectul va fi abordat de asemenea la şedinţa de săptămâna viitoare. Odată ce va fi stabilită data Convenţiei Naţionale, urmează a se stabili şi calendarul alegerilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii