Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Disciples 3 vine in iulie

ro

31 May, 2010 15:38 1951 Marime text
disciples3.jpgDisciples 3: Renaissance este sequelul mult aşteptat al premiatului Disciples 2: Dark Prophecy, un joc care la vremea lui s-a bucurat de un succes enorm.

Pentru dezvoltarea lui Disciples 3, Strategy First a semnat un acord cu publisherul rus Akella şi studiourile Atlus, responsabile de engine-ul Virtual Dream pe care este bazat jocul.

Jucătorul îşi va asuma de această dată rolul unui Lord al uneia dintre principalele rase ale tărâmului Nevendaar în încercarea de a instaura dominaţia propriului lor zeu asupra lumii.

Jocul va oferi trei facţiuni de bază, The Empire, The Legions of the Damned şi Noble Elves, fiecare dintre acestea beneficiind de propriile unităţi şi oraşe.

Deşi sistemul de luptă din Disciples 3 va rămâne acelaşi turn-base cu care fanii s-au obişnuit în versiunile mai vechi ale seriei, eroii vor beneficia de abilităţi noi şi de posibilitatea de a se folosi de magie pe câmpul de luptă. De asemenea, unităţile de care eroul dispune, vor acumula experienţă pe măsură ce bătăliile vor fi câştigate, un sistem oarecum asemănător celui clasic din RPG-uri. La fel, interfaţa de vizualizare a eroului va conţine şi ea elemente de role playing, incluzând un inventar, artefacte şi statistici detaliate.

Dezvoltarea jocului Disciples 3 a început în anul 2005 la studiourile Atlus, partenerul obişnuit al Akella, unul dintre cei mai mari publisheri din Est. Jocul este programat pentru lansare pe data de 6 iulie 2010.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii