Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie cu dublu tăiş Cum a îngenuncheat Rachieru PSD-ul

ro

08 Sep, 2011 00:00 2025 Marime text

cap_6.jpgPreşedintele RADET Constanţa, Ilie Rachieru, se confruntă cu ceea ce ar putea părea o adevărată dilemă politică: în timp ce Regia Autonomă pe care o conduce pesedistul a câştigat procesul în instanţă pentru recuperarea datoriilor cu Organizaţia Judeţeană a PSD, condusă de primarul Radu Mazăre, victoria s-ar putea dovedi dulce-amară pentru Rachieru.

Nu numai că în rândurile partidului „îngenuncheat" se vorbeşte că directorul Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice a făcut de băcănie organizaţia de la bun început, acţionând Partidul Social Democrat în instanţă, dar, mai rău, pesedistul Rachieru a mai şi câştigat! Cu alte cuvinte, Ilie Rachieru a obţinut în instanţă emiterea unei somaţii de plată împotriva PSD-ului condus de Radu Mazăre.

Radet_-_Ilie_Rachieru_02.jpg

Chiar dacă suma nu este mare, fiind vorba despre „15.734,15 lei, reprezentând contravaloare energie termică pentru perioada 28.02.2008 - 31.12.2010" (sumă din care s-a achitat deja o parte), gestul rămâne: pesedistul Rachieru a îngenuncheat în instanţă PSD-ul. Sentinţa favorabilă RADET a fost pronunţată de completul C8 al Judecătoriei Constanţa, prezidat de Alexandra Răuţ Simion.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii