Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhării, furturi şi violări de domiciliu, week-end-ul trecut

ro

12 Jun, 2012 01:00 1173 Marime text

Şase indivizi au fost arestaţi week-end-ul trecut, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub acuzaţia de tâlhărie.

Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul N.M., acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie. Mai exact, acesta este acuzat că în ziua de 07.06.2012, în jurul orei 14.30, împreună cu minorul F.N.F. ar fi smuls un lanţ cu o cruciuliţă din aur de la gâtul părţii vătămate M.E., în vârstă de 56 de ani, în timp ce aceasta se afla pe strada Progresului, din municipiului Constanţa. Totodată, s-a reţinut în sarcina sa că, la data de 10.06.2012, în jurul orei 12.45-13.00, împreună cu minorul F.N.F., ar fi smuls de la gâtul părţii vătămate T.M.L., în vârstă de 78 ani, lanţul de aur, în timp ce partea vătămată se afla în maşina personală aflată în staţionare pe strada Pandurului. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt.

Totodată, la data de 10.06.2012 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de D.E., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Concret, în sarcina sa s-a reţinut că, la data de 09.06.2012, în jurul orei 19.00, i-ar fi smuls părţii vătămate G.C. lănţişorul din aur pe care aceasta îl purta la gât, în timp ce aceasta se afla la intersecţia bulevardului Al. Lăpuşneanu cu strada N. Iorga din municipiul Constanţa. Judecătoria Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.

În aceeaşi zi, procurorii au sesizat Judecătoria Constanţa şi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de B.A.I., acuzat tot de tâlhărie. Conform anchetatorilor, în sarcina acestuia s-a reţinut că în noaptea de 09/10.06.2012, în jurul orei 04.00, prin violenţă ar fi deposedat-o pe partea vătămată R.C.M. de un telefon mobil , un portofel ce conţinea actele de identitate şi de suma de 586 de lei, în timp ce aceasta se afla pe bulevardul Mamaia, în zona Hotel Dorna. Şi în acest caz, Judecătoria Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 zile.

Cu o zi înainte, procurorii au sesizat instanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de P.M., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Concret, el a fost acuzat că, la data de 09.06.2012, în jurul orei 07.45, în timp ce se afla pe strada Nicolae Iorga, în zona Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, prin smulgere, ar fi deposedat partea vătămată H.G.C. de o sacoşă în care avea obiecte de îmbrăcăminte.

În aceeaşi zi, procurorii au propus şi luarea măsurii arestării preventive faţă de A.I., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie. Suspectul este acuzat că, la data de 09.06.2012, în jurul orei 15.00, ar fi încercat să-i smulgă geanta din mână părţii vătămate V.S. şi ar fi exercitat violenţe asupra acesteia, în timp ce aceasta intra în scara blocului în care domiciliază.

Nu în ultimul rând, în aceeaşi zi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul M.S., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu. În sarcina lui s-a reţinut ca stare de fapt că, în dimineaţa zilei de 26.05.2012, în jurul orei 09.30 ar fi pătruns fără acordul părţii vătămate P.A. în dormitorul locuinţei acesteia, iar din buzunarul interior al unei haine aflate în şifonier, ar fi sustras un plic în care se suma de 23.000 de lei şi un portofel în care se afla suma de 6.000 de euro. În toate cele trei cazuri, Judecătoria Constanţa a admis propunerile de arestare preventivă pe o durată de 29 zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii