Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a sinucis din cauza depresiei de după naştere?

ro

15 Sep, 2010 02:00 1882 Marime text
Poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi ieri dimineaţă, la ora 06.10, de Nicolae Argentoianu - Oprea, despre faptul că soţia sa, Postumia Irina Argentoianu-Oprea, de 35 de ani, din localitate, s-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care aceştia locuiesc din 2009. Echipa operativă a găsit pe trotuarul exterior al blocului cadavrul acesteia, care prezenta multiple leziuni şi contuzii. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei. Ulterior tragediei, poliţiştii au descoperit un bilet lăsat de femeie, prin intermediul căruia îşi cerea scuze familiei pentru gestul care urma să-l facă. Momentan, nu se cunoaşte dacă femeia a ingurgitat pastile înainte de a se arunca, însă specialiştii cred că Postumia Irina Argentoianu-Oprea, care a lucrat ca farmacistă, a murit din cauza depresiei postpartum (după naştere), aceasta devenind mămică în urmă cu câteva săptămâni. Aproape 10 % dintre femeile care nasc prezintă o stare depresivă postpartum, care este marcată de sentimente mult mai intense de tristeţe, îngrijorare, sau disperare. Nu este de omis faptul că Postumia Irina Argentoianu-Oprea a primit, pe data de 11 noiembrie 2009, din partea Primăriei Eforie, apartamentul ANL. „E super. Sunt căsătorită şi aveam mare nevoie de o locuinţă", declara la acel moment femeia. Poliţiştii au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hookeforie 15 Sep, 2010 23:39 bai andrey nu mai fi asa de sarcrastic k poate dau eu d u shi shi porma ai sa vezi ce rezultat are necropsia ta!!
  • andrey 15 Sep, 2010 20:17 vreau si eu rezultatele de la necropsie..daca aflati ceva va rog..sincere condoleante familiei