Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii nu sunt mulţumiţi de pedepsele din dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni"

ro

17 Nov, 2012 00:00 1345 Marime text

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa sunt nemulţumiţi de pedepsele aplicate inculpaţilor în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni".

Pe cale de consecinţă, organele de anchetă au atacat cu apel decizia tribunalului, urmând ca dosarul să fie tranşat de Curtea de Apel din Bucureşti. De altfel, nemulţumiţi de pedepse mai sunt Ion Valeriu Tămârjan, Radu Ştefan Nicola, Relu Cornel Costan.

Amintim că patronul agenţiei de modeling Diva Models din Constanţa, Cornel Relu Costan, a luat doi ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, doi ani şi şase luni pentru trafic de persoane şi trei ani pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori. Gabriel Alexandru Voicu a luat un an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi doi ani pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane. Ştefan Radu Nicola a luat un an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, doi ani pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane şi trei ani pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori. Valeriu Ion Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, a primit doi ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, alţi doi ani şi şase luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane şi trei ani pentru trafic de minori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii