Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Prinţul" din Năvodari a disparut înainte de arestare Preşedintele Colegiului Naţional de Artă şi Modeling, urmărit naţional

ro

04 Nov, 2011 22:21 1813 Marime text
07_printu_7_sursa_foto_flicker.jpgÎn ziua de 01.11.2011, în baza unei informaţii, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa l-au depistat în staţiunea Mamaia pe Andrei Raţiu P., zis „Prinţul", de 38 ani, din Bucureşti, în sarcina căruia, în urma cercetărilor, s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de „lipsire de libertate" şi „proxenetism", constând în aceea că, în perioada 20-26.10.2011, a reţinut împotriva voinţei sale o tânără, de 22 ani, din Năvodari, într-un imobil din staţiunea Mamaia, perioadă în care a îndemnat-o la practicarea prostituţiei.

printu_biografie.jpgPe baza probatoriului administrat în cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a confirmat începerea urmării penale împotriva învinuitului şi a formulat către Judecătorie propunerea de arestare preventivă faţă de învinuitul reţinut pe bază de ordonanţă. „Aflându-se la Parchet, învinuitul a acuzat în repetate rânduri afecţiuni medicale, motiv pentru care a fost condus cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa de mai multe ori, în vederea asigurării de asistenţă medicală.

printu_5_sursa_foto_flicker.jpgDeşi în urma tuturor investigaţiilor medicale s-a constatat că învinuitul nu suferă de afecţiuni de natură să-i pună în primejdie viaţa sau starea generală de sănătate, acesta a continuat să acuze diverse afecţiuni. Întrucât ordonanţa de reţinere emisă de către organele de poliţie a expirat, în ziua de 02.11.2011 Judecătoria Constanţa a dispus judecarea cererii de arestare preventivă formulată de Parchet cu învinuitul în stare de libertate.

În ziua de 03.11.2011, la ora 20.40, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 20 zile, constatându-se că acesta a părăsit clădirea cu câteva minute înainte de pronunţarea deciziei, sub pretextul că merge la un spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", conform reprezentanţilor Poliţiei Constanţa.

printu_66_sursa_foto_flicker.jpgÎn continuare, poliţiştii fac cercetări pentru depistarea acestuia şi ducerea la îndeplinire a mandatului de arestare preventivă, individul fiind dat în urmărire naţională. Foarte interesant de remarcat este următorul aspect: conform site-ului www.flick.com „Prinţul Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer este preşedinte-fondator al celebrului Colegiu Naţional de Artă şi Modeling Prince d'Armeny şi a fost invitat să fie preşedintele juriului concursului naţional Miss Plaja 2011". Nu este de omis faptul că Internetul este plin cu imagini, dar şi cu filme atât cu „prinţul", cât şi cu iubitele sale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii