Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedepse cu executare în dosarul "cocaină pentru toată lumea"

ro

13 Nov, 2010 00:00 2289 Marime text
Cei trei indivizi prinşi în luna martie de ofiţerii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT în timp ce încercau să plaseze pe piaţa narcomanilor constănţeni jumătate de kilogram de cocaină şi-au primit pedepsele. Ei au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT în dosarul devenit cunoscut drept "cocaină pentru toată lumea".

Magistraţii Tribunalului Constanţa i-au găsit vinovaţi de acuzaţiile aduse de către procurori pe Vergil Sava, de 40 de ani, Marius Rafira, de 23 de ani, şi Marius Nomoloşanu, de 30 de ani, şi au decis ca aceştia să-şi petreacă următorii ani în penitenciar. Potrivit hotărârii Tribunalului Constanţa, Vergil Sava a fost condamnat la trei ani de detenţie, Rafira a primit patru ani, iar Nomoloşanu a luat cinci ani de închisoare. Toate pedepsele sunt cu executare efectivă, în penitenciar. Totodată, judecătorii au decis menţinerea stării de arest preventiv în cazul celor trei suspecţi, în prezent încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă, dar şi distrugerea cocainei care a fost găsită asupra acuzaţilor. Cei trei au fost depistaţi în prima jumătate a lunii martie, anchetatorii prinzându-i în flagrant delict în timp ce încercau să plaseze pe piaţa constănţeană 500 de grame de cocaină, în schimbul sumei de 32.500 de euro. Flagrantul în urma cărui cei trei au fost reţinuţi şi încarceraţi a avut loc în Medgidia. Nu este de trecut cu vederea faptul că, din interceptările convorbirilor telefonice existente la dosarul cauzei, reiese că Vergil Sava şi Marius Rafira ar fi stabilit, într-una din discuţiile telefonice, că "dacă nu vor ei să cumpere marfa (nr. 500 de grame de cocaină), o dăm la toată lumea". Împotriva sentinţei Tribunalului Constanţa poate fi declarat apel, procesul urmând să se reia la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • carmen stan 13 Feb, 2011 23:03 Buma seara, am o intrebare daca nu este mult deranj, in legatura cu aceasta stire de cei trei tineri cu drogurile, vroiam sa stiu mai multe detalii de MARIUS NOMOLOSANU. Ma intereseaza pentru ca poate sa fie un var de al meu, nu mai stiu nimic de el de cand era mic. Asa ca daca cineva poate sa-mi zica mai multe detali de el va miltumesc anticipat.