Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul de la Poarta 6, inundat de aspersoarele Primariei (galerie foto + video)

ro

23 Jun, 2009 02:12 6553 Marime text
poarta_6.jpgDeşi spaţiile verzi şi locurile de joacă devin pe zi ce trece o raritate în Constanţa iată că nici de cele existente nu se ocupă nimeni. 

 

Un cititor din zona Poarta 6, revoltat de ignoranţa angajaţilor Primăriei, mai precis de cei de la Serviciul Administrare Spaţii Verzi, ne-a semnalat pe adresa redacţiei faptul că aceştia nu se sinchisesc să-şi facă treaba. Declaraţiile îi sunt susţinute de imaginile pe care le-a surprins într-un parc din cartierul Poarta 6. „Cred că imaginile vorbesc de la sine. Copiii noştri s-au săturat să se joace în bălţile care provin de la stropitorile lăsate în voia sorţii de angajaţii primăriei. Aceştia vin, dau drumul la apă şi o lasă aşa cu zilele până se fac adevărate lacuri, de care cu greu mai trec cei mici ca să intre pe terenurile de joacă. Lăsând la o parte că apa stătută face mormoloci şi devine o adevărată sursă de infecţie pentru copiii nevinovaţi, care se joacă în picioarele goale prin ea", spune Gabriel Sandu. În ediţia on line a cotidianului ZIUA de Constanţa puteţi urmări un filmuleţ realizat de cititorul nostru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • trililiu 23 Jun, 2009 13:15 sa mai lasam gluma de-oparte . locuiesc in zona dar nu am vazut balti care stau cu zilele o fi fost o data sau de doua ori dar asta se poate datora unei defectiuni pe nisip aspersoare cu apa ?si balti ?