Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrat retras din motive de sănătate Trei pentru Parchetul Tribunalului

ro

06 Nov, 2010 00:00 1539 Marime text
Magistratul Laura Belu, procurorul şef al Secţiei Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-a retras din cursa pentru conducerea unităţii de parchet din care face parte.

Decizia de a nu mai participa la concursul organizat de Institutul Naţional al Magistraturii pentru funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a fost luată din cauza stării de sănătate precare. Procurorul şef al Secţiei Urmărire Penală este al doilea magistrat care părăseşte cursa, după actualul prim-procuror delegat al Parchetului Tribunalului Constanţa, magistratul Adina Florea, a cărei candidatură a fost respinsă, pe motiv că nu ar îndeplini criteriile legale de participare. În prezent, în competiţie cursă au rămas şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, prim-procurorul Gigi Valentin Ştefan, procurorul şef al Secţiei Maritim Fluvial din cadrul Parchetului Tribunalului Constanţa, magistratul Corina Mihaela Scăeţeanu, şi actualul prim-procuror adjunct delegat al Parchetului, magistratul Valentina Boboc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 06 Nov, 2010 07:26 in atentia -dna verificati firma belu costi- afratelui sau evaziune milioane euro vinduta oamenilor strazii- arion claudiu- am sesizat dna dga si sri- cine ii tine in brate vor fi arestati-ce face csm-dosar musamalizat de la igp si tomescu la constanta