Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inregistrata in timp ce-si viola fiul de sase ani

ro

08 Jul, 2009 03:24 1957 Marime text
Violat de propria mamă, sub ochii tatălui, care filma totul. Acestea au fost atrocităţile la care a fost supus un copilaş de doar şase ani, din Cumpăna. 

Monstruoasele fapte au fost date în vileag chiar de către mama adulteră. Georgeta Costăchescu, de 25 de ani, s-a prezentat la Postul de Poliţie Cumpăna şi le-a spus oamenilor legii că Bechir Sedat, de 32 de ani, concubinul ei, o obligă să întreţină relaţii sexuale cu fiul lor, de şase ani, actele sexuale normale şi orale fiind înregistrate de acesta. În urma reclamaţiei depuse de Georgeta Costăchescu, oamenii legii au solicitat şi au primit mandat de percheziţie pentru locuinţa femeii, unde au găsit o casetă video, din 5 iulie 2009, cu ea şi cu fiul ei, în timp ce făceau sex. Potrivit anchetatorilor, pe casetă se vede clar cum femeia îşi masturba băiatul şi apoi întreţinea relaţii sexuale cu el, în mod voluntar. Atât Georgeta Costăchescu, dar şi tatăl copilului, au fost duşi iniţial la poliţie şi, ulterior la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiind cercetaţi pentru viol, incest şi, respectiv, favorizarea infractorului. Minorul a fost preluat de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie a Copilului. De menţionat că, la audieri, micuţul „a comunicat cu dificultate în ceea ce priveşte relatarea faptelor săvârşite de către mama sa, întrucât nu putea să spună nimic deoarece «îi era ruşine şi îi era frică să nu îl audă tatăl, care era în camera alăturată»". În faţa procurorilor, Bechir Sedat a negat acuzaţiile care i s-au adus şi a susţinut că nu este implicat în niciun fel, el nefiind prezent în cameră în momentul în care s-a consumat actul sexual, ci doar i-a pus la dispoziţie camera video concubinei sale. Cei doi au fost ulterior prezentaţi Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă. Bechir Sedat este recidivist, fiind condamnat definitiv la şapte ani şi jumătate pentru tentativă de omor calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Karadeniz 07 Jul, 2009 23:02 Cred ca ar fi necesara organizarea unui referendum privind reintroducerea pedepsei cu moartea.