Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul „cagulelor" a actionat din nou la Mangalia

ro

15 May, 2010 03:31 1250 Marime text

Poliţiştii din Mangalia efectuează cercetări în cazul unei tâlhării comise în cursul nopţii de joi/vineri de către doi necunoscuţi ce purtau cagule. Cei doi au pătruns în incinta unei săli de jocuri mecanice aflate în imediata vecinătate a Casei de Cultură, în jurul orei 00.10, având feţele acoperite şi l-au ameninţat pe casier.

„Acesta tocmai se pregătea să închidă sala. Ulterior, el a declarat că a observat la brâul unuia dintre tâlhari un pistol şi de aceea nu a mai încercat să riposteze în niciun fel. Cei doi i-au sustras 11.000 de lei, reprezentând încasările pe ziua respectivă", ne-a declarat comisar-şef Nicolae Pescaru, comandantul Poliţiei Municipiului Mangalia.

Poliţiştii din Mangalia spun că sala era dotată cu sistem video, cu buton de panică şi este monitorizată de o firmă de pază şi intervenţie, ai cărei reprezentanţi au ajuns la locul faptei la 1minut şi 40 de secunde, fără însă ca autorii să fie depistaţi. Din primele cercetări efectuate de către poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 00.00, după plecarea ultimului client, fără a încuia uşa, casierul a scos banii din casetele de la cele patru aparate electronice şi suma de 9.900 lei ce se afla într-o cutie metalică dintr-o încăpere din spatele sălii şi, în timp ce număra banii, în sală au intrat doi indivizi necunoscuţi care purtau cagule de culoare neagră. Casierul spune că unul dintre autori i-a solicitat toţi banii, moment în care a fost acţionat butonul de panică, după care cei doi au luat de pe masă încasările şi au fugit.

Comandantul Poliţiei Mangalia, comisar-şef Nicolae Pescaru, mai spune că una dintre pistele pe care oamenii legii merg în acest moment este cea a unei grup infracţional care a mai acţionat în ultimii ani la nivel local, tâlhărind o firmă de pariuri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii