Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru de la ITC incepe controalele in judet

ro

02 Dec, 2009 01:42 1658 Marime text
gigi_chiru_05.jpgPotrivit declaraţiilor directorului Inspectoratului Teritorial de Construcţii, Gigi Chiru, de azi sunt demarate controalele la Legea 10, referitoare la calitatea în construcţii.

Noul şef regional de la ITC, instalat de puţin timp, s-a pus pe treabă. După un week-end prelungit, astăzi se reia activitatea Inspectoratului de la nivel local, pe agenda de azi directorul având programate mai multe controale la lucrările de la Centura de Ocolire a Constanţei, la reţelele eoliene de la Cogelac şi Fântânele, dar şi la terminalul de cereale din Portul Constanţa. Până vineri, directorul intenţionează să efectueze controale şi la nivelul administraţiilor locale din Topraisar, Lumina şi Cumpăna, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor la reţelele de ape uzate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ionescu 03 Dec, 2009 05:26 Domnule Chiru, va admir foarte mult pt spiritul de luptator pe care il aveti. Tineti-o tot asa!
  • d-le Chiru 02 Dec, 2009 14:00 va rugam sa va ocupati de supravegherea sectiilor de votare duminica pt a se evita fraudarea alegerilor de catre psd,cum s-a intamplat la locale,cand au facut jaf la drumul mare!