Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru a constatat neconcordante la lucrarile de la Centura Constantei

ro

24 Jun, 2010 02:20 1436 Marime text
cap_3.jpgÎncă de la începutul anului, inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial în Construcţii Sud-Est Constanţa, Gigi Chiru, a întreprins mai multe vizite la şantierul de lucru pentru Centura Constanţei, pentru a vedea dacă sunt respectate normele de proiectare şi de calitate în construcţii.

În urma verificărilor, s-au depistat mai multe neconcordanţe în desfăşurarea lucrărilor, motiv pentru care au existat între­ruperi lungi şi dese ale execuţiei proiec­tului de infrastructură. ,,În continuare, echipele de specialişti din cadrul ITC urmăresc modul de derulare a lucrărilor. Chiar în următoarele zile mă voi deplasa la faţa locului pentru a vedea dacă lucrarea corespunde din punct de vedere a normelor de proiectare şi a calităţii în construcţii", ne-a declarat, ieri, Gigi Chiru.

Demarată în anul 2007, Centura Constanţa începe de la DN2A în dreptul localităţii Ovidiu. Traseul se continuă prin partea vestică a municipiul Constanţa şi se întâlneşte cu DN3, trece prin vecinătatea comunei Cumpăna, apoi se intersectează cu DN39, la km 8, şi linia de cale ferată Constanţa - Medgidia, după care ajunge la Constanţa Sud - Portul Agigea, Poarta 9. Drumul va avea cinci noduri rutiere, la km 0 (în dreptul localităţii Ovidiu), km 5, km 11 (Valu lui Traian), km 13 (unde va inter­secta Autostrada Cernavodă - Constanţa) şi la km 19+750 (Agigea).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii