Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fata comisarului Gărzii Financiare, cu ghinion ca tata Simona Anastasia Tănase a mai avut probleme cu Rutiera (galerie foto si video)

ro

26 Aug, 2010 00:00 9550 Marime text
accident_start.jpgSurse din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa ne-au mai precizat că Simona Anastasia Tănase nu se află pentru prima dată în atenţia oamenilor legii # Aproape de începutul lunii august, rutieriştii au prins-o în timp ce traversa o intersecţie, asta în ciuda faptului că semaforul arăta culoarea roşie

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, după ce a fost lovit de un automobil scăpat de sub control. Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, vinovată de producerea accidentului este Simona Anastasia Tănase, în vârstă de 18 ani, fiica lui Constantin Tănase, comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa. Victima şoferiţei se numeşte Gheorghe Chioanu, în vârstă de 71 de ani, din Bucureşti. Bărbatul se află internat la Ortopedie cu fractură de gambă stângă.

În urma desfăşurării primelor cercetări, lucrătorii Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că Simona Anastasia Tănase, de 18 ani, a condus în urmă cu două seri un automobil marca BMW, model X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, Simona Anastasia Tănase nu a respectat semnificaţia culorii semaforului, a pătruns în intersecţie şi a lovit în plin un automobil marca Kia condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa. În urma impactului, BMW-ul X6 a ricoşat pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio rănindu-l grav pe Gheorghe Chioanu, de 71 de ani, din Bucureşti, care se afla pe trotuar. În urma impactului a mai rezultat vătămarea corporală a celor două şoferiţe, precum şi a numitei Raluca Andra Iacob, de 25 de ani, din Constanţa, pasageră în BMW X6. Poliţiştii de la Rutiera Constanţa au deschis un dosar penal pe numele Simonei Anastasia Tănase pentru vătămare corporală gravă. Permisul tinerei a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor, însă şoferiţa care a provocat accidentul are drept de conducere în baza unei dovezi înlocuitoare a permisului auto. De precizat că rampa din faţa teatrului destinată accesului persoanelor cu handicap a fost serios avariată, în urma accidentului. 

Nu prea stă ea la semafor 

Surse din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa ne-au mai precizat că Simona Anastasia Tănase nu se află pentru prima dată în atenţia oamenilor legii. Aproape de începutul lunii august, rutieriştii au prins-o în timp ce traversa o intersecţie, asta în ciuda faptului că semaforul arăta culoarea roşie. Din acest motiv, Simona Anastasia Tănase a avut permisul suspendat până pe data de 15 august, iar până la acea dată a circulat graţie dovezii eliberate. Nu este de trecut cu vederea faptul că Simona Anastasia Tănase a primit BMW-ul X6 cadou la împlinirea vârstei de 18 ani. La majoratul tinerei, eveniment care a avut loc la sfârşitul anului trecut, s-a aflat şi Răducu Mazăre, fiul lui Radu Ştefan Mazăre, primarul Constanţei. 

An cu ghinion pentru şoferii din familia Tănase  

La începutul acestei luni, comisarul Constantin Tănase, tatăl Simonei Anastasia Tănase, a fost şi el implicat într-un accident rutier produs pe raza municipiului Constanţa. De această dată, vina nu aparţine şoferului Tănase, iar potrivit rutieriştilor accidentul la care facem referire a avut loc în staţiunea Mamaia. Din câte se pare, Tănase Constantin se afla la volanului unui automobil marca Audi, model A6, înmatriculat cu numerele CT 01 DYD, şi circula pe raza staţiunii. La un moment dat, şoferul unei Dacii a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt în „bijuteria“ comisarului Tănase. După cum am precizat şi în ediţiile anterioare, conform declaraţiilor de avere aferente anilor 2008 şi 2009, Constantin Tănase nu este atât de bogat încât şi-şi permită să aibă un Audi A 6 şi un BMW X6, deşi gurile rele spun că cele două limuzine sunt în proprietatea angajatului de la Garda Financiară Constanţa. Tot în declaraţia de avere din 2009, comisarul mai nota că deţine un teren intravilan de 500 de metri pătraţi, în Năvodari, şi un apartament în Constanţa, de 74 mp, cumpărat în 1992. Tănase a mai trecut în acte că are datorii la diferite bănci, suma ridicându-se la 250.000 de lei şi peste 35.000 de euro. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • leonghoticus 04 Jan, 2011 20:50 din pacate acesti sefi de garzi para financiare sant de fapt cei mai periculosi infractori iar odraslele lor ce epateaza prin marile orase cu mega masini sant la fel de imbecili .In sua daca cine va face o cumparatura mai mare de 10 000 dolari fiscul este anuntzat imediat... deci sa vina wiatt earp si la Romania..are mult de lucru
  • gogu 26 Aug, 2010 21:34 ea sia cumparat bmw-ul cu bani care ia strins de la prostitutie ca asta e fata o curva de bani multi
  • Yo4kca 26 Aug, 2010 08:20 De unde are Tanase asta bani pt BMW si Audi A6? Sef la garda financiara? Un borfas....