Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără să vrea Poliţia Mangalia face reclamă la rochii vaporoase, lenjerie intimă şi plasturi pentru slăbit

ro

25 May, 2011 00:30 2825 Marime text

cap_2.jpgComisarul-şef Valentin Mustăţea, adjunctul Poliţiei municipale Mangalia, dă asigurări că respectivele machete vor fi scoase de pe site-ul Poliţiei

Nu fiţi indiferenţi la ce se întâmplă în jurul dumneavoastră, alăturaţi-vă Poliţiei în lupta împotriva infractorilor. 112 - Mereu la dispoziţia dumneavoastră". Acest mesaj este postat pe site-ul Poliţiei municipale Mangalia, iar până aici nimic nu pare să fie ieşit din comun. Rândurile de mai sus au un scop precis, anume acela de a responsabiliza cetăţenii şi de a le trezi simţul civic, astfel încât să nu mai privească pasiv faptele antisociale la care asistă zilnic, vrând-nevrând. Numai că, la niciun centimetru mai jos tronează două machete „colorate", care fac reclamă, pe rând, la rochii vaporoase, plasturi pentru slăbit şi „capsule pe bază de oţet din cidru de mere, pentru a vă ajuta să eliminaţi grăsimea din corp".

„Apple Cider Vinegar este o metodă de slăbire absolut naturală, cea mai rapidă şi mai cunoscută pentru pierderea de greutate, fără reţetă, pentru oamenii grăbiţi şi mâncăcioşi", mai aflăm dacă accesăm macheta interactivă prezentă pe site-ul Poliţiei Mangalia. Un alt site la care Poliţia municipiului Mangalia mai face publicitate este http://www.bonprix.ro/ - magazin on-lie de destinat articolelor vestimentare. Pe pagina oficială a Poliţiei Mangalia se mai arată că magazinul cu pricina oferă celor interesaţi „rochii vaporoase" ale căror preţuri încep de la 59 de lei. Mai mult decât atât, magazinul în cauză nu vinde doar rochii, ci şi bluze, tunici, topuri, chiloţi, sutiene, body-top stretch, corset, lista continuând cu lenjerii de pat, covoare, decoraţii de perete şi rulouri pentru geamuri. Şi cei care doresc să se aboneze la cotidianul Wall-Street „pentru a primi cele mai noi ştiri, interviuri şi analize din business-ul românesc şi internaţional" pot accesa pagina oficială a Poliţiei din Mangalia. Şi asta deoarece aproape de rochiile vaporoase ale magazinului on-line stă macheta celor de la Wall-Street.

pentru_politie.JPGPlasture anti-grăsime şi balon gastric 100% natural

Şi când totul părea complet, de pe site-ul Poliţiei Mangalia află şi cum putem intra în posesia primului plasture anti-grăsime de înaltă concentraţie 100% natural, precum şi a primului balon gastric 100% natural - „procedeul de slăbire inovator care micşorează pofta de mâncare şi favorizează expulzarea grăsimilor din corp". „Suferiţi de kilograme în exces? Slăbiţi 800 gr/zi cu balonul gastric 100% vegetal. Rezultate garantate", ne mai informează Poliţia Mangalia. Contactat telefonic, comisarul-şef Valentin Mustăţea, adjunctul Poliţiei municipale Mangalia, dă asigurări că respectivele machete vor fi scoase de pe site-ul poliţiei, însă crede că reclamele în cauză sunt mai multe „linku-ri parazite" care nu pot fi îndepărtate. „Nu am pus noi acele reclamă. Problema poate veni de la cel care găzduieşte serverul site-ului", ne-a mai declarat comisarul-şef Mustăţea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii