Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Mazare, amanat iar la Bucuresti

ro

19 Nov, 2009 01:52 1813 Marime text
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au amânat din nou, pentru a zecea oară consecutiv, dosarul în care Radu Mazăre este judecat pentru fapte de corupţie, în dosarul privind retrocedările în baza Legii 10/2001 din Constanţa. Noua înfăţişare în proces a fost fixată pentru data de 16 decembrie, dat fiind că ieri, una dintre persoanele judecate alături de primarul Constanţei nu a putut să-şi asigure apărarea, procedura de citare nefiind îndeplinită. Pe 28 octombrie 2008, Mazăre a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte 36 de persoane, în legătură cu restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din Constanţa şi Mamaia, plajă şi faleză. La momentul trimiterii în judecată, procurorii anticorupţie au susţinut că, prin faptele săvârşite de cei 37 de suspecţi, s-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane euro prejudiciu în dauna municipiului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adriana 19 Nov, 2009 19:52 Motivul amanarii este relativ simplu. se merge pe principiul: Nu lasa pe maine ce poti face azi, lasa pe poimaine ca poate nu mai trebuie facut. Se amana pana dupa alegeri ca poate ajunge la putere cine trebuie si s-o uita de dosar.
  • RITA 19 Nov, 2009 11:11 CAT SE MAI AMANA ??? ,CE INTERESE MESCHINE SANT IN JOC????,CE TREBUIE SA SE MAI VANDA CA SA SE PIARDA URMA ???? ,DE CE STIMATI JUDECATORI SE AMANA LUNA DE LUNA ??? CUM JUSTIFICATI SALARIUL PT CARE SEMNATI LUNA DE LUNA CAND SUTE DE DOSARE CU SUTE DE INFRACTORI AU FURAT FARA JENA SI TRAIESC IN CONTINUARE IN HUZUR SI SE PLIMBA IN BRAZILIA