Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Antonella Marinescu sare in ajutorul Deltei

ro

23 Jul, 2009 02:19 1585 Marime text

cap_4.jpgPSD-ista Antonella Marinescu, membră a comisiei de Administraţie şi Mediu a Camerei Deputaţilor, a fost impresionată de problemele locuitorilor din Delta Dunării.

A ajuns în acea zonă şi ca turist, dar, mai nou, datorită deputăţiei. „Avem şedinţă de comisie o dată pe lună, în această perioadă, şi am decis ca măcar una dintre întâlniri să aibă loc la Tulcea. Aşa am ajuns acolo şi am intrat în contact cu problemele zonei. Cred că nici nu realizăm că avem acolo o comoară, că Delta Dunării este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume". În prima fază, comisia de Administraţie şi Mediu s-a întâlnit cu primarul Tulcei şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, care au făcut o prezentare pe planuri turistice, dar au atins şi o parte dintre problemele stringente. „Am cerut să fiu dusă în Deltă, să vorbesc cu lumea, să văd ce probleme au primarii şi cu ce îi pot ajuta. Nu s-au aşteptat la aşa ceva. Am fost împreună cu colega mea de comisie, Sulfina Barbu, şi am cerut ca la discuţiile care vor avea loc în august, tot la Tulcea, să participe primarii din Deltă, să ne spună cu exactitate problemele pe care le au şi ce putem face pentru ei", spune deputatul Antonella Marinescu. Deja s-au făcut demersurile necesare pentru invitarea primarilor la întâlnirea cu deputaţii, iar semnalele din teritoriu sunt foarte bune: şefii administraţiilor publice locale sunt foarte încântaţi că după o perioadă foarte lungă de timp îi „bagă cineva în seamă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gabriela T ULCEA 26 Jul, 2009 16:32 In tara asata cum vrea cineva sa faca ceva bun se gaseste un prost sau o proasta sa improaste cu noroi.INVIDIAAAAAAAAA. . .
  • liana 23 Jul, 2009 10:58 "Doamna Antonella " sa-si ia cu ea si "streaparii" ...caci numai asa are un tonus mai bun...