Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacă părţile se împacă Accidentul provocat de Alina Tucan va fi cercetat ca o tamponare (video)

ro

31 Aug, 2010 01:12 11409 Marime text

alina_tucan_cap.jpgDeşi au trecut aproape nouă luni de la deschiderea lui, dosarul accidentului rutier provocat de Alina Carmen Tucan, soţia liberalului Jean Paul Tucan, fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, nu a fost finalizat. Nici nu e de mirare, ţinând cont de faptul că, până în prezent, nu a fost efectuată nici expertiza tehnică din care să reiasă viteza autovehiculelor implicate, precum şi cine avea posibilitatea de a evita accidentul. În condiţiile în care victima Alinei Carmen Tucan a avut nevoie de aproximativ 20 de zile de îngrijiri medicale, nu este exclus ca Poliţia Rutieră să cerceteze acest accident ca pe o banală tamponare.

Accidentul la care facem referire a avut loc la începutul lunii decembrie 2009, pe raza staţiunii Mamaia. Soţia lui Jean Paul Tucan, fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, şi a PNL Năvodari, a condus un automobil de lux marca Range Rover, înmatriculat cu numerele CT 10 JTG, pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanţa având sensul de mers către Năvodari. În momentul în care a ajuns aproape de mijlocul staţiunii Mamaia, Alina Carmen Tucan a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, motiv pentru care a lovit în plin o motocicletă condusă de Lucian Gabriel Bobârnac, de 24 de ani, din Constanţa. La scurt timp după producerea accidentului, la faţa locului şi-au făcut apariţia lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, dar şi medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care l-au dus pe motociclist la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Traficul în zonă nu a fost perturbat mult timp, deoarece scena accidentului a fost curăţată în foarte scurt timp. Deşi a fost lovit destul de grav de bolidul Alinei Carmen Tucan, Bobârnac a avut nevoie de aproximativ 20 de zile e îngrijiri medicale. tucan_-_accident.jpg

Alina Carmen Tucan nu va scăpa de responsabilitate

Cu toate că au trecut aproximativ nouă luni de la producerea lui, acest accident rutier este departe de a fi finalizat. Până acum nu a fost efectuată nici expertiza tehnică din care să reiasă ce viteză aveau autovehiculele implicate, care dintre cei doi conducători avea posibilitatea de a evita impactul şi mai ales care a fost mecanismul de producere a accidentului. „Dacă expertul va stabili că şoferul motocicletei avea posibilitatea de a evita accidentul, Alina Carmen Tucan nu va scăpa de responsabilitate. (...) În condiţiile în care victima a avut nevoie de 20 de zile de îngrijiri, nu este exclus ca în acest caz să intre în vigoare împăcarea amiabilă. Dacă se va întâmpla aşa, iar motociclistul nu va depune plângere penală împotriva celei care l-a rănit, Poliţia Rutieră îi va aplica şoferiţei o amendă, îi va reţine permisul de conducere 90 de zile, şi va cerceta cazul precum o tamponare", au conchis poliţiştii constănţeni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ANUKA 31 Oct, 2010 12:03 NORMAL CA VA SCAPA ! O KURVVA CA EA CU UN BARBAT INFRACTOR NU POT DEKAT S ASCAPE! ASTA ESTE TARA IN CARE AM AJUNS SA TRAIM!