Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu detectorul de minciuni picat 8186, indicativul lui Bahaian

ro

02 Jul, 2010 02:28 1390 Marime text
sergiu-bahaian.jpgNumărul 8186/118/2010 este „indicativul" de la Tribunalul Constanţa sub care va fi cunoscut, de acum înainte, Il Capo Sergiu Bahaian, trimis în judecată de procurorii DIICOT Constanţa, sub acuzaţiile de instigare la omor deosebit de grav, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi iniţiere de grup organizat în scopul comiterii de infracţiuni.

Alături de Bahaian, vor fi judecaţi şi cumătrul său, Valentin Şlepac, şi apropiatul acestuia, Adrian Grigoraş. Acuzaţiile ce li se aduc celor doi sunt de omor deosebit de grav, complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, iniţiere de grup infracţional, respectiv aderare la astfel de grup. Totodată, procurorii DIICOT constănţeni i-au trimis în judecată şi pe Dan Liviu Iovan şi Edward Mărculescu, pe care îi acuză de aderare la grup infracţional organizat şi complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, respectiv pe George Oprea, suspectat de comiterea infracţiunii de favorizare a infractorului.

Potrivit DIICOT Constanţa, acţionând la comanda lui Sergiu Bahaian, Şlepac şi Grigoraş ar fi comis mai multe asasinate în serie, pentru a-şi acoperi urmele înşelăciunilor care le-au adus averi de sute de mii de euro. La rândul lor, Iovan, Mărculescu şi Oprea sunt acuzaţi că l-ar fi ajutat pe Bahaian în realizarea scopului infracţional. În cursul zilei de azi, judecătorii Tribunalului Constanţa vor decide dacă se impune menţinerea stării de arest pentru Şlepac, Bahaian şi Grigoraş. În cursul urmăririi penale, Sergiu Bahaian a fost supus testării cu detectorul de minciuni, însă a picat testul, aparatul indicând că acesta are un comportament disimulat. Totodată, Il Capo a fost confruntat cu locotenenţii săi, dar fiecare şi-a susţinut propria variantă, iar Bahaian nu a vrut în ruptul capului să cedeze argumentelor şi detaliilor aduse de locotenenţii săi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii