Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciobanu da 20.000 de lei sa fie liber

ro

04 Nov, 2009 01:17 1503 Marime text
cap_4.jpgCererea de eliberare va fi luată în discuţie azi, de la ora 14.00, la Tribunalul Constanţa

20.000 de lei, aceasta a fost cauţiunea fixată de instanţă pentru eliberarea, în principiu, a fostului director coordonator adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, Marius Ciobanu, prins în flagrant delict, luna trecută, în timp ce primea 2.500 de lei de la un denunţător.

Totuşi, chiar dacă PD-L-istul suspendat şi-a luat angajamentul ca până azi, la ora 12.00, să achite suma respectivă, nimeni nu garantează că acesta va fi şi pus în libertate. Ieri, instanţa doar a fixat valoarea cauţiunii, urmând ca astăzi să fie pusă în discuţie cererea lui Ciobanu. Îmbrăcat la patru ace, cum îi stă bine unui fost director, Marius Ciobanu s-a prezentat din nou, încătuşat, în faţa instanţei Tribunalului Constanţa. De data aceasta, Ciobanu a solicitat eliberarea pe cauţiune, din boxa arestaţilor, pe care a împărţit-o, iar, cu deţinuţii de drept comun. Cererea de eliberare a fost formulată de avocatul său, însă Ciobanu şi-a însuşit-o ca atare şi a adăugat pe verso că are cunoştinţă de prevederile legale în cazul eliberării pe cauţiune şi că, de asemenea, cunoaşte cazurile în care nu se mai restituie cauţiunea. Ulterior, judecătorul a fixat valoarea cauţiunii la 20.000 de lei, adică de opt ori valoarea şpăgii pe care se presupune că ar fi primit-o. În faţa judecătorului, Ciobanu a garantat că, până astăzi, la ora 12.00, va achita cele 200 de milioane de lei vechi. Discuţiile privind cererea sa de eliberare pe cauţiune vor fi reluate astăzi, la Tribunalul Constanţa, de la ora 14.00.

{mos_ri:Marius Ciobanu} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • redivivus 04 Nov, 2009 06:27 Doamne,cata grija,cata omenie au in vedere politicianistii cand este vorba de interesele si securitatea lor personala.Legea privind cautiunea este menita sa apere indivizii certati cu legea.va sa zica furi,iei mita,si din banii obtinuti platesti cautinea,si esti liber.Inchisoarea este doar pentru prosti.Ai bani,esti liber sa faci ce vrei.Poti deveni chiar si parlamentar sau ministru. Nu risti nimic.Daca ti se intampla un necaz,platesti cautiunea.