Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce punctaje au obţinut directorii DSP la concurs

ro

22 Oct, 2010 01:32 1849 Marime text
cap_4.jpgCâteva zile îi mai despart pe directorii Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa de aflarea rezultatului final al concursului pe care l-au susţinut pentru obţinerea posturilor.

În sfârşit, calvarul concurenţilor care au susţinut „examenele" pentru ocuparea funcţiilor de director executiv, director executiv adjunct şi director executiv adjunct economic din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa a trecut. Constantin Dina, directorul DSP a aşteptat şase ore pentru a susţine interviul, dar a meritat, pentru că a ieşit victorios din ambele probe. „Interviul a decurs foarte bine, din punctul meu de vedere, au fost puse întrebări din legislaţie şi fiecare candidat a stat în faţa comisiei vreo 15 minute. Dinosov a obţinut 93, Schipor 90,4 iar eu 96,6", a spus Constantin Dina.

Acesta ne-a dezvăluit şi care au fost notele obţinute de candidaţii constănţeni la proba scrisă. „La prima probă, eu am obţinut 93 de puncte din 100, Mihaela Dinisov (n.r. director executiv adjunct) - 94 de puncte, iar contracandidatele Cristina Schipor şi Clara Junc, cele care au concurat pentru postul de director executiv adjunct economic au obţinut 70, respectiv 55 de puncte.

Rezultatele finale le vom primi săptămâna viitoare", a susţinut Constantin Dina.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii