Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce noutăţi sunt în dosarul Nicoleta Moraru - Mircea Băsescu

ro

14 Sep, 2010 00:00 2537 Marime text
moraru_-_nicoleta_moraru___.jpgLucrătorii Secţiei trei de Poliţie Constanţa continuă cercetările în dosarul bazat pe plângerea formulată de Nicoleta Moraru, angajată a Consiliului Judeţean Constanţa, care a reclamat că a fost lovită de către Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, Traian Băsescu.

Nu este de omis faptul că Nicoleta Moraru a dat un supliment la declaraţia formulată în dimineaţa zilei de trei septembrie în care îl indica pe Mircea Băsescu drept autor. Aflat în concediu în Grecia, fratele preşedintelui României, ne-a declarat că încă nu a fost citat pentru a da declaraţie în acest caz. Amintim că în dimineaţa zilei de trei septembrie, Nicoleta Moraru a anunţat prin intermediul Serviciului Unic de Urgenţă 112 despre faptul că a fost agresată în trafic. Câteva minute mai târziu, angajata CJC s-a deplasat la Secţia trei, unde a şi formulat o plângere. Prin intermediul unui comunicat de presă, Mircea Băsescu a negat acuzaţiile aduse de tânără.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 14 Sep, 2010 09:04 familia basinescu se bate cu copii femei,de ce nu incearca cu mine parte in parte?voi de sri 0962 care imi interceptati aceste comentarii si stiti cine sunt spuetii ca l astept