Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cauza, tot la Poliţia Rutieră Lipsesc declaraţii din dosarul accidentului mortal al Andreei Coman (galerie foto+video)

ro

25 Jul, 2011 00:00 11736 Marime text
cap_6.jpgÎn ciuda faptului că a avut loc în noaptea de 31 decembrie 2009 spre 1 ianuarie 2010, dosarul accidentului rutier, din Eforie Nord, în urma căruia Andreea Coman, de 22 de ani, din localitatea Babadag, şi-a pierdut viaţa, se află, şi în prezent, la Serviciul Rutier Constanţa. Poliţiştii spun că, în dosarul cauzei, mai trebuie obţinute o serie de declaraţii de la martorii tragediei. Cel despre care se spune că a provocat accidentul, Cristian Sidorenco, de 24 de ani, din Constanţa, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, la momentul acela, rezultatul fiind de 0,84 alcool mg/l alcool pur în aerul expirat.

Revelionul 2009 - 2010 nu va fi uitat niciodată de membrii familiei Coman din localitatea constănţeană Babadag. În acea seară, Andreea Coman, în vârstă de 22 de ani, a fost lovită grav de o maşină, în timp ce sărbătorea, alături de mai mulţi prieteni, trecerea în noul an. După mai multe zile de agonie, în ciuda eforturilor depuse de medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, inima tinerei a încetat să mai bată. În accident a mai fost rănită Elena Andreea Dumitrache, de 17 ani. La scurt timp, tânăra a fost transferată din Spitalul Judeţean Constanţa în unitatea sanitară din Eforie. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa informează că Andreea Coman a fost lovită de Cristian Sidorenco. Tânărul de 24 de ani se afla la volanul un automobil marca Mazda, model Seria 3, pe raza localităţii Eforie Nord. În momentul în care a ajuns în faţa unităţii hoteliere „Diana", din localitate, şoferul a pierdut controlul maşinii, lovind în plin un grup de tineri care sărbătoreau trecerea în noul an. În urma impactului, Andreea Coman şi Elena Andreea Dumitrache au fost transportate de urgenţă la spital. La câteva zile după accident, Andreea Coman a decedat. La faţa locului, poliţiştii l-au testat pe Cristian Sidorenco cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,84 alcool mg/l alcool pur în aerul expirat. Deşi a avut loc în urmă cu aproape un an şi şapte luni, dosarul acestui accident se află, şi în prezent, pentru continuarea cercetărilor, la Serviciul Rutier Constanţa. Oamenii legii spun că de la dosar lipsesc mai multe declaraţii ale celor care se aflau în apropierea zonei unde a avut loc tragedia. Până la finalizarea cercetărilor, Cristian Sidorenco nu are drept de conducere. De menţionat că, în urma expertizei, se va stabili cine şi în ce măsură se face vinovat de producerea accidentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicoleta dumitrache 04 Jan, 2012 08:48 S-au implinit deja 2 ani de la producerea accidentului si in continuare doasrul accidentului ramane la politie. Nu le doresc celor care fac asta decat sa isi traiasca fiecare zi din viata asa cum retraim noi in fiecare noapte de revelion cosmarul de acum doi ani!
  • dumitrache 17 Nov, 2011 20:18 sunt mama Andreei dumitrache care a fost accidentata in noaptea de Revelion. Fiica mea a suferit doua operatii de la intamplarea accidentului. politia retine dosarul in continuare. Nu doresc nimanui pe lumea asta sa treaca prin ce am trecut eu si fiica mea. traim intr-o tara in care politia si justitia nu isi fac datoria de aceea ma bucur ca a plecat din tara asta.Dumnezeu sa il vada oe cel care a provocat tragedia asta ca justitia si politia...lasa de dorit!
  • nicolaeta 25 Jul, 2011 21:10 romania 2 maini murdare, sincer acum inteleg parintii mei cand imi spun ca era mai bine pe timpul comunismului era respect fata de tot, acum doar maini murdare pentru niste amarati de bani. atata coruptie...
  • Alexandru 25 Jul, 2011 18:25 e primu si ultimul comentariu pe care o sa-l las.poate cineva o sa citeasca ce voi scrie.am dat 2 declaratii pana acum.4 persoane am fost la sediul politiei constanta si am declarat ce a fost in acea seara.pot veni si mai multi...dar nu stim unde sa venim...nimeni nu ne cheama.e totusi un oras cu pretentii in aceasta tara...si ce se demonstreaza? banii fac totul in ziua de azi.pacat pentru ca au trecut aproape 450 de zile de cand aceasta fata a decedat.E un caz de ucidere din culpa...chiar nimeni nu isi da interesu.am fost acolo iar acele clipe putini le vor uita.
  • Marian 25 Jul, 2011 09:33 Cat va mai dura aceasta bataie de joc si nepasare din partea autoritatilor...???? Este strigator la cer,ca dupa un an si sapte luni,acel individ sa fie inca liber,fara a se lua nici o masura in potriva lui...Rusine...