Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de pariuri din Mangalia, jefuita a treia oara intr-un an

ro

11 Feb, 2010 03:55 3348 Marime text
mangalia_pariuri.jpg

Pentru a treia oară în mai puţin de un an, o agenţie de pariuri din reţeaua Stanleybet din Mangalia a fost călcată de hoţi. Marţi, în jurul orei 21.20, doi indivizi cu măşti pe faţă şi purtând pe cap câte o glugă, au ameninţat cu o armă argintie vânzătorul de la agenţia Stanleybet de pe şoseaua Constanţei.

Speriat, acesta a declarat ulterior că nu a îndrăznit să apese butonul de panică decât după plecarea tâlharilor, deşi oamenii legii care anchetează cazul afirmă că omul ar fi putut face acest lucru în timp util. Angajaţii firmei de pază au sosit la faţa locului în circa cinci minute, iar poliţiştii în aproximativ zece minute. „Vânzătorul afirmă că cei doi indivizi mascaţi l-au ameninţat cu o armă argintie, care ar fi putut fi o armă cu gaze sau una de jucărie, o brichetă", spune comandantul Poliţiei Municipiului Mangalia, comisar-şef Nicolae Pescaru. „I-au cerut banii omului, circa 7.000 de lei, şi au fugit apoi printre blocurile de pe strada Ion Creangă".

Imaginile surprinse de camerele de luat vederi de la firmă nu sunt deocamdată relevante pentru poliţiştii din Mangalia. Aceştia aşteaptă imagini de o calitate mai bună de la sediul central al firmei de pază, întrucât supravegherea se face online între Mangalia şi capitală.

Sediul firmei Stanleybet din Mangalia a fost unul dintre cele mai căutate de către infractorii din localitate. Acesta a fost spart în urmă cu un an, în cursul nopţii, când s-au furat circa 10.000 de lei şi, ulterior, o casieră a fost tâlhărită de câteva sute de lei, autorul infracţiunii fiind în prezent arestat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii