Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadou de divort pentru fosta sotie un cosciug si o cruce (galerie foto)

ro

13 Jul, 2009 01:44 7163 Marime text
cap_1.jpgUn „cunoscut" al poliţiştilor din Mangalia, Radian Vasile, i-a pregătit o surpriză funestă soţiei sale, cu care se află în plin proces de divorţ. Bărbatul de 32 de ani, din Mangalia, a cumpărat de la o firmă de servicii funerare din localitate un coşciug, o cruce şi două coroane de flori, pe care angajaţii societăţii le-au depus, cum primiseră comanda, în faţa uşii femeii. Probabil dintr-o confuzie, obiectele au fost aşezate la o altă uşă, aflată cu un etaj mai jos în căminul din proprietatea DMHI.

f1.jpgAdriana Vasile, soţia mangaliotului pus pe farse macabre, a fost chemată de vecini, unii dintre aceştia afirmând că s-au speriat de moarte, crezând că s-a întâmplat o tragedie: „Am început să plâng, am crezut că i s-a întâmplat ceva Adrianei, mă gândeam deja la fetiţa ei", ne-a declarat o vecină de bloc.

La rândul său, Adriana Vasile ne-a spus că s-a săturat de nebuniile soţului: „Mă terorizează psihic, nu mai am cuvinte cu care să descriu situaţia noastră. Din cauza lui am fost nevoită să îmi duc fetiţa la mama mea, pentru că nu ştiu niciodată când mă trezesc cu el la uşă sau chiar în casă, beat şi pus pe scandal. Aştept să se pronunţe divorţul şi sper apoi să obţin un ordin de interzicere a revenirii la domiciliu".

Poliţiştii din Mangalia îi vor întocmi dosar penal lui Radian Vasile, pentru ultraj contra bunelor maniere şi tulburarea liniştii publice. „Bărbatul are mai multe amenzi la acest regim, de câteva zeci de milioane de lei vechi. Pentru fapta sa de ieri, el riscă de la doi la şapte ani de închisoare", afirmă şeful Poliţiei Mangalia, comisar-şef Nicolae Pescaru.

Radian Vasile este, de altfel, o „vedetă" în Mangalia: în noiembrie anul trecut el a sărit de la etajul patru al unui bloc din oraş, fiind internat cu răni destul de uşoare, iar, ulterior, s-a aruncat de pe un pod.

{mos_ri:divort,Mangalia}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii