Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blonda lui Bote, la judecată cu Rutiera pentru permis

ro

20 Sep, 2010 02:21 4422 Marime text
cap_4.jpgBianca Drăguşanu va conduce un automobil pe drumurile publice fără niciun stres. Şi asta pentru că legea îi dă dreptul. Tânăra a fost prinsă în fapt în timp ce depăşea o coloană de automobile oprite la o trecere la nivel cu calea ferată.

Încă un şofer nemulţumit de faptul că a fost lăsat pieton îşi caută dreptatea în instanţă. În acest caz, Bianca Drăguşanu, fosta iubită a designerului Cătălin Botezatu - pe scurt „blonda lui Bote" -, a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) - Serviciul Poliţiei Rutiere, pentru că unul dintre agenţii constănţeni i-a reţinut permisul de conducere. Prin această mişcare, Bianca Drăguşanu poate conduce fără nicio problemă, până la finalizarea procesului.

blonda_bianca_dragusanu.jpgCel care a prins-o pe Bianca Drăguşanu - pe numele complet Bianca Anca Drăguşanu Calintir - încălcând legea se numeşte Marius Ivancea şi este agent principal în cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene a SPR Constanţa. În seara zilei de întâi august, poliţistul a surprins-o pe divă, care doar ce defilase pe scena Fashion TV Summer Festival de la Mamaia, în timp ce depăşea o coloană de automobile oprite pentru a acorda prioritate de trecere trenului. Incidentul a avut loc pe raza localităţii Poarta Albă. „Tânăra a condus automobilul BMW X6, cu numerele de înmatriculare B 11 BBY, dinspre localitatea Poarta Albă către Capitală. În momentul în care a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, şoferiţa a vrut să depăşească o coloană de automobile oprite la o trecere la nivel cu calea ferată. Pentru fapta sa, tinerei i-a fost reţinut permisul de conducere pentru câteva zeci de zile", ne-au declarat poliţiştii rutieri. Tot potrivit acestora, şoferiţa ar fi mimat o criză şi a solicitat celor prezenţi să cheme o ambulanţă, motivând că îi este rău. Din acel moment, Bianca Drăguşanu şi-a putut conduce BMW-ul X6 preţ de două săptămâni, cât a fost valabilă dovada înlocuitoare a permisului auto. Pe data de 19 august, la Judecătoria Medgidia a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 5394/256/2010, având ca obiect plângere contravenţională. Părţi în acest dosar sunt Bianca Anca Drăguşanu Calintir (petent) şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) - Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa (intimat). Prima înfăţişare va avea loc la sfârşitul acestei luni, mai exact pe data de 30 septembrie. Reprezentanţii Poliţiei Rutiere Constanţa spun că o mare parte dintre şoferii cărora li se reţine permisul de conducere şi contestă în instanţă ştiu că nu au şanse mari de câştig, însă, până la finalizarea procesului, au dreptul de a conduce un automobil pe drumurile publice ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii