Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestul Poliţiei a mai primit un şofer Acuzat de producerea unei tragedii rutiere, din spital, în spatele gratiilor

ro

30 Jun, 2012 02:24 1689 Marime text
arest-IPJ.jpgConsiderat autorul accidentului rutier de la Murfatlar, în urma cãruia o persoanã a decedat, iar o alta se aflã în stare gravã în spital, Alexandru ª., de 21 de ani, din Constanþa, a fost dus în Centrul de Reþinere ºi Arest Preventiv al Poliþiei. Din câte se pare, bãiatul urmeazã sã fie prezentat Judecãtoriei Constanþa cu propunere de arestare preventivã.

Conform lucrãtorilor Serviciului Rutier Constanþa, Alexandru ª., de 21 de ani, din Constanþa, a condus un automobil marca Ford, pe DN 3, dinspre Poarta Albã, cãtre Valu lui Traian. Ajuns în localitatea Murfatlar, din cauza neatenþiei în conducere ºi a vitezei excesive, susþin oamenii legii, ºoferul a pierdut controlul volanului ºi a pãtruns pe contrasens, unde a lovit o Dacia Logan. În urma accidentului a rezultat decesul la faþa locului a lui Ion Z., de 48 de ani, din Constanþa, ºofer al Loganului, ºi vãtãmarea corporalã gravã a lui Costel Bogdan T., de 20 de ani, care se aflã în stare gravã în Spitalul Clinic Judeþean de Urgenþã Constanþa. Tot oamenii legii susþin cã tânãrul ºofer nu avea permis de conducere ºi cã ar fi consumat bãuturi alcoolice înainte de a pleca la drum. În paralel, poliþiºtii de la Rutierã au deschis un dosar penal pe numele conducãtorului auto încãtuºat pentru ucidere din culpã, conducerea unui automobil pe drumurile publice fãrã permis ºi conducerea unui automobil pe drumurile publice sub influenþa bãuturilor alcoolice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 30 Jun, 2012 02:31 Sa fie omorat! Dar nu oricum, ci la fel cum a omorat si el pe altul! Sa fie legat de un copac si sa fie dirijata catre el o masina cu viteza. Sa vedem ce ramane dupa impact! SUNT SATUL DE JIVINELE ACESTEA CARE OMOARA OAMENI NEVINOVATI! Auzi... fara carnet si sub influenta alcoolului!