Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentul rutier care a paralizat intersecţia bulevardelor Tomis cu Mamaia

ro

02 Feb, 2011 02:42 2903 Marime text
accident.jpgO persoană a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a fost implicată ieri într-un accident rutier, incident care a paralizat circulaţia într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din municipiul Constanţa. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal şi cu permisul reţinut până la finalizarea cercetărilor.

Viteza şi neatenţia în conducere fac din nou victime! Un tânăr constănţean este cercetat de oamenii legii, după a forţat semaforul. În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa spun că Marius Neguş, în vârstă de 22 de ani, din Constanţa, a condus, ieri, un automobil marca Peugeot, model 307, cu numerele de înmatriculare CT 10 NEC, pe bulevardul Mamaia către Tomis.

accident_2.jpgÎn momentul în care a ajuns la intersecţia semaforizată cu strada Mircea cel Bătrân, tânărul şofer, după cum arată şi oamenii legii, tânărul şofer nu a respectat culoarea galbenă a semaforului, pătrunde în intersecţie şi loveşte în plin un Jeep Grand Cherokee, cu numerele de înmatriculare CT 20 TIE, automobil condus regulamentar de Cristian Iordan Geru, de 32 de ani, către strada Nicolae Iorga. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a numitei Raluca Iordan Geru, de 30 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă în Jeep. Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au precizat că pe numele lui Marius Neguş a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Mai mult decât atât, rutieriştii au decis să-i reţină individului permisul de conducere, Marius Neguş putând să conducă un automobil pe drumurile publice în baza unei dovezi înlocuitoare. Oamenii legii spun că cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii