Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ni s-a intors primarul

ro

09 Jan, 2010 03:37 1677 Marime text
claudia_candet_1.jpgDupă ce „ne-a părăsit" pentru însorita Brazilie, pentru doar trei săptămâni, primarul fistichiu al Constanţei s-a întors pe meleagurile natale pentru a începe cincinalul luptei cu procurorii care l-au invadat.

Chiar dacă zvonurile referitoare la întoarcerea primarului spuneau că edilul ni s-ar întoarce tocmai în luna martie, ieri, Mazăre a spus prezent la prima ieşire în faţa presei constănţene pe acest an. Vestimentat în stilul caracteristic, în costumul de luptă împotriva „slugarnicilor lui Băsescu" bronzat şi vizibil obosit după ce s-a dat cu zmeul, Mazăre a început 2010 cu acelaşi discurs pe care îl ştim cu toţii pe de rost, la orice oră din zi şi din noapte. Că procurorii DNA au fost trimişi special, în urmă cu două zile, în Primăria a cărui şef este, să găsească ceva, că stă încă în dubii dacă să plece sau nu de la Primărie...

Mai relaxat decât a plecat, Mazăre n-a mai fost atât de supărat pe cei care-i fac traiul mai greu, nu i s-au mai umflat venele din cauza nervilor şi nici n-a mai turuit alt discurs... Noroc că îl ştia pe de rost, n-a mai fost nevoie să se străduiască prea mult. În ajutor i-a venit cel mai tăcut dintre viceprimari, Gabi Stan, care a dovedit că are glas mai mult decât ne-am fi aşteptat, chiar dacă, lună de lună, la fiecare şedinţă de consiliu local, este mereu absent, mereu preocupat de cu totul alte lucruri decât pentru motivul pentru care se află acolo.

Se pare că vacanţa i-a mers la inimă edilului. Sau cel puţin ar trebui să-i fi mers bine, pentru că are treabă multă anul acesta... Asta, dacă nu-i fac zile amare procurorii şi se hotărăşte să ne părăsească pentru Brazilia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Jan, 2010 10:40 Primarul Constantei ,RADU MAZARE o sa plece de la conducerea PRIMARIEI,dar nu cand spune o vorba la suparare ,ci atunci cand este legal,deoarece are de terminat un mandat pe care l-a inceput.Se pare ca are de muncit mai mult cu cei care-l ataca sistematic ,decat cu PRIMARIA !!! Am observat ca cei din PNL i-au gasit si INLOCUITOR primarului Constantei ,RADU MAZARE !!!
  • ucseer 10 Jan, 2010 17:52 Primarul asta stiam ca nu are multe....., dar acum nici cuvant vedem ca nu are iar cuvantul este onoare. Pai nu a spus el ca dca iese Basescu se muta in Brazilia!!!??? Eu asteptam sa ne scrie o scrisoare, nu sa se intoarca la Primarie. Sau trebuie sa mai astranga ceva bani.
  • surmelis argentina pusa 10 Jan, 2010 10:46 S-a intors primarul Constantei ,d-l RADU MAZARE ,dar trebuie sa se fereasca de "sacalii" din PNL care doresc sa-l inlocuiasca cu un "sacal" de-al lor,NOU INTRAT IN PARTID . Alta "blanita" schimbata a PNL-ului.