Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este adevarul, domnule Johannis?

ro

01 Dec, 2009 01:23 1696 Marime text
manuela1_editorial.jpgTeleviziunile tratează febril chestiunea clipului cu Traian Băsescu. Aproape că nu a mai rămas nimic nedezbătut în această privinţă. Moderatorii TV au întors această temă pe toate părţile. Instituţiile media au păstrat, în schimb, tăcerea în privinţa primarului din Sibiu, propus pentru funcţia de premier de către PSD şi PNL, acuzat de o femeie că i-ar fi făcut nepoţii să dispară.

Există mai multe filme, realizate de către jurnalişti sibieni, în care o femeie în vârstă povesteşte cu lux de amănunte cum, actualul primar al Sibiului, pe vremea când era inspector şcolar, ar fi exercitat presiuni asupra sa pentru a-şi da spre adopţie cei trei nepoţi, rămaşi fără părinţi în urma unei tragedii. Femeia povesteşte cu lacrimi în ochi cum Klaus Johannis, însoţit de soţia sa, veneau să o convingă să-şi dea nepoţii spre adopţie unui cuplu din Canada, cu promisiunea că vor avea parte de o viaţă mai bună şi că se vor bucura de lucruri pe care ea, ca femeie cu posibilităţi materiale reduse, nu le-ar fi putut oferi. Bătrâna povesteşte că a acceptat în cele din urmă, cu condiţia să ţină legătura cu nepoţii săi şi să îi poată vedea. La ceva timp după ce copiii au fost luaţi, Maria Iliuţ povesteşte că s-a dus să îl caute pe Johannis pentru a primi veşti în legătură cu nepoţii săi. Femeia spune că, în loc de veşti, a primit de la actualul primar al Sibiului doar îmbrânceli, înjurături şi ameninţări. Bătrâna a cerut şi ajutorul autorităţilor, în trecut. Ea susţine că i-a relatat acest caz chiar lui Ion Iliescu, pe vremea când acesta era preşedinte, însă fără niciun rezultat. Nimeni nu a putut să-i spună unde îi sunt nepoţii. Mai mult decât atât, femeia spune că ar fi aflat de la cunoştinţe că Johannis încerca să caute şi alţi copii de adoptat. Ea declară într-unul dintre filme, că se teme ca nu cumva nepoţii ei să fi fost victime ale traficanţilor de carne vie şi să nu fi fost doar materie primă pentru traficul de organe. Precizăm că autenticitatea faptelor povestite de femeie nu a fost demonstrată, cel puţin până în prezent, dar, în acelaşi timp, nimeni, nici măcar cel acuzat, nu a avut vreo reacţie în legătură cu această poveste.

Deşi au fost tentative de popularizare a acestei poveşti, justificate de faptul că numele Johannis a câştigat notorietate după nominalizarea sa de către PSD şi PNL ca potenţial viitor premier, ecourile stârnite de această poveste cutremurătoare au fost slabe. Reacţiile din partea protagoniştilor au fost inexistente. De asemenea, autorităţile abilitate nu au anunţat până în acest moment că s-ar fi autosesizat în legătură cu acest caz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Jean 03 Dec, 2009 09:18 Intrati pe site-ul revistei "Justitiarul" si o sa gasiti o conferinta de presa din anul 2000 in care Johannis recunoste implicarea sa, desi incearca sa minimalizeze rolul avut. Daca va intereseaza , cu adevarat, cine este acest Klaus Johannis, de ce nu luati legatura cu jurnalistii de la "Justitiarul"? Tot acolo o sa gasiti si alte infractiuni comise de acest individ prezentat ca salvator al natiunii.
  • surmelis argentina pusa 01 Dec, 2009 21:29 Trio-ul GEOANA-tradatorul,ANTONESCU-neo-legionar si IOHANNIS-traficantul de copii,egal TRIUNGHIUL BERMUDELOR , egal MOARTEA.
  • vasile 01 Dec, 2009 16:22 Ce dezvaluiri senzationale.........nu ar fi rau sa continuati ancheta la OTV sau la ETNO TV.
  • surmelis argentina pusa 01 Dec, 2009 10:22 Un prim ministru corupt pana in maduva oaselor nu va ajunge niciodata in fruntea GUVERNULUI din ROMANIA. PNL-ul si PSD-ul ,sunt partide SUSTINATOARE a proiectului SECRET de TRIMITERE IN STRAINATATE a tuturor copiilor care au parintii la munca in strainatate.
  • redivivus 01 Dec, 2009 06:30 Klaus Joh-anus a acceptat să joace rolul de coadă pentru toporul cu care mafia pesedito-liberală vrea să-l decapiteze pe Băsescu.Faptul că are la activ o serie de fapte compromiţătoare,este o garanţie că va fi un premier pe măsura lui Geoana şi Antonescu. De câtăva vreme,după cum se vede,clasa politică românească a început să-şi schimbe lenjeria intimă folosind produse de firmă ca de ex Nati Meir,Klaus,Kelemen Hunor.Folosirea alogenilor are o veche tradiţie în România.