Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răsfăţ la rang de artă, la IAKI SPA (galerie foto)

ro

14 Oct, 2012 21:00 6103 Marime text

Lounge.jpgLa IAKI SPA poţi găsi desăvârşirea în relaxare. În concediu ori în afara lui, ca un deliciu de zi cu zi sau ca o oază de plăcere, SPA-ul recent modernizat al uneia dintre cele mai prestigioase unităţi de cazare din staţiunea Mamaia vă aşteaptă pe tot parcursul anului şi vă oferă acces la piscină, fitness şi terapii corporale.

În incinta piscinei puteţi experimenta senzaţii din cele mai plăcute la sauna uscată şi umedă, duşurile cervicale, duşul emoţional, jacuzzi sau puteţi profita de lecţiile de înot pentru mici şi mari sau de cea mai eficientă mişcare în apă în cadrul orelor de aquagym.

Amatorii de fitness şi spinning au ocazia să lucreze cu aparatură modernă sub îndrumarea celor mai pregătiţi antrenori.

Pe lângă clasicele masaje de relaxare, anticelulitice sau sportive, pot fi savurate la IAKI SPA, în condiţii optime de confort şi igienă, relaxarea la patru mâini ori relaxarea în cuplu, masajul Wine Pinda sau masajul relax oil candle, care îţi dă un sentiment unic de stare de bine fizică şi psiho-senzorială: piele catifelată şi netedă, energii echilibrate la nivelul corpului, recâştigarea unei bune dispoziţii şi, în scurt timp, o senzaţie de împlinire, ca şi cum fiecare părticică a corpului şi a minţii nu are altă alternativă decât relaxarea completă. Avem şi alte noutăţi la IAKI SPA, cum ar fi terapia cu duş Vichy ori terapia prin hidromasaj.

IAKI SPA este şi un loc al ritualurilor de relaxare şi înfrumuseţare. Pepites d'Or este doar unul dintre acestea, un ritual corporal fascinant, care te înfăşoară în fasciculul pepitelor de aur şi parfumul impetuos de ambră, într-o adevărată ploaie de lumină. Aurul de 24k, untul de shea, nisipul de Bora Bora, untul de santal şi uleiul de Macadamia se combină împotriva radicalilor liberi şi a celulitei şi conferă strălucire pielii.

Nici viitoarele mirese nu sunt uitate. „Bride to be" este cel mai potrivit cadou oferit unei viitoare mirese, un moment de relaxare care include tratament facial, ritual corporal, manichiură şi pedichiură, care au menirea să transforme orice viitoare mireasă într-o femeie relaxată şi strălucitoare.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.iaki.ro . Programări se pot face la telefon 0241.831.192.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii