Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei o casă pe malul mării? Află cu cât se mai vinde un teren în judeţ

ro

16 Nov, 2012 01:09 3179 Marime text
01_imobiliare_panorama_constanta.jpgPotrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, cei aflaţi în căutarea unui teren pentru construcţia unei case la marginea unuia dintre marile oraşe ale ţării pot face o asemenea achiziţie şi dispunând de un buget de 10.000 de euro - sau chiar mai puţin. Analiza ia în calcul proprietăţile scoase la vânzare în perioada septembrie - octombrie 2012 în localităţile adiacente a patru mari oraşe din ţară: Bucureşti, Braşov, Constanţa şi Timişoara.

În Constanţa, preţurile medii pe metru pătrat pentru terenurile din jurul reşedinţei de judeţ variază între 29 de euro (în oraşul Techirghiol) şi 164 de euro (în staţiunea Mamaia). Şi pe litoral pot fi găsite însă oferte sub preţul pieţei. În Techirghiol, spre exemplu, un lot de 406 metri pătraţi poate fi achiziţionat cu 3.900 de euro, respectiv circa 10 euro pe metrul pătrat. Printre localităţile cu terenuri mai ieftine se mai numără şi staţiunea Costineşti, cu 37 de euro mp, dar şi comunele Cumpăna (31 de euro mp) şi Valu lui Traian (32 de euro mp). Pe de altă parte, în oraşele Ovidiu şi Agigea, loturile pentru construcţii pot fi achiziţionate, în medie, cu 62, respectiv 67 de euro pe metrul pătrat.

Despre Imobiliare.ro: Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este primul şi cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul a depăşit de curând pragul de 32.000 de vizitatori unici pe zi şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii