Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traseul către fonduri europene Fost angajat al CJC condus de Nicuşor Constantinescu, în fruntea APIA (Document)

ro

02 Nov, 2012 01:00 4863 Marime text
apia_1.jpgDan Burlacu a fost învestit în funcția de director general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, filiala Constanța, de către subprefectul Radu Volcinschi. Acesta a fost detaşat în funcția de director general al APIA până pe data de 31 decembrie 2012.

Burlacu îl înlocuiește pe Stere Pufleni, care a luat decizia să se retragă din funcție. La rândul apia2.jpgsău, Stere Pufleni a fost numit şeful Serviciul Ajutoare de stat - măsuri de piață din cadrul APIA Constanţa. Dan Burlacu a activat în cadrul Consiliului Județean Constanța, la Direcția Generală de Proiecte, Unitatea implementare proiecte naționale.

„Mă bazez pe experienţa acumulată în cadrul Consiliului Judeţean, unde am lucrat în cadrul Direcției Generale de Proiecte. Atuurile mele sunt tinereţea şi atitudinea", a declarat Dan Burlacu.

Acum a ajuns să conducă o instituţie recunoscută pentru atragerea fondurilor europene. Poate cea mai importantă din acest punct de vedere pentru sectorul agricol. În concluzie, una dintre instituţiile cele mai de preţ pentru judeţ. Cum şi de ce a ajuns Dan Burlacu pe acest post... nu se ştie. Clar este că noul director al APIA reprezintă încă un exemplu de om el echipei conduse de PSD-iştii Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre care primeşte o funcţie de top.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Dan Burlacu nu deţine nici terenuri, nici maşini, nici imobile, nici tablouri de lux sau bijuterii. În anul fiscal trecut, acesta a câştigat de la CJC, unde a lucrat ca inspector la Direcţia Generală de Proiecte suma de 26.517 lei, iar soţia sa - suma de 13.728 de lei de la SC Gepeto Impex SA. De asemenea, acesta deţine 60% din acţiunile societăţii Iosiftex SRL. În 2009, activitatea societăţii a fost suspendată.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii