Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciorogarla, la Constanta?

ro

29 Dec, 2009 03:20 3742 Marime text
dorin_colidiuc.jpgAcţiunea „Ciorogârla", soldată cu reţinerea a 15 persoane, acuzate de trafic de droguri şi furt de armament, ar putea avea urmări şi la Constanţa. În timp ce comisarul Aurelian Pavel, şeful Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa neagă vehement o legăură între Constanţa şi Ciorogârla, întrebat acelaşi lucru, adjunctul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, comisarul şef Dorin Colidiuc a răspuns că acesta nu este sfârşitul operaţiunii.

„Nu pot să răspund la această întrebare", a afirmat comisarul şef Colidiuc, precizând că se află în concediu fără plată. Totuşi, adjunctul IPJ Constanţa a spus că or să mai urmeze şi alte operaţiuni. Întrebat dacă nu este exclus să existe „surprize" legate de acest caz şi în Constanţa, Colidiuc a spus că „până la urmă, toată lumea ajunge la Constanţa, infractorilor pare să le placă la mare şi vara, dar şi iarna". Adjunctul IPJ a refuzat să dea alte detalii, afirmând că nu poate vorbi acum despre acest subiect. Pe de altă parte, comisarul Aurelian Pavel, şeful BCCO a afirmat că, dacă ar fi existat vreo conexiune Ciorogârla - Constanţa, s-ar fi ştiut până la acest moment şi a exclus o asemenea ipoteză. „În niciun fel Constanţa nu este implicată în acţiunea Ciorogârla", a spus Pavel. Totodată, şeful BCCO a vorbit despre complexitate unei operaţiuni de tipul celei de la Ciorogârla. „Fiind vorba despre infracţiuni de asemenea natură, trafic de droguri şi infracţiunile conexe, procurorii şi poliştii au documentat întreaga activitate infracţională a grupului şi au ajuns la concluzia că, probabil, membrii grupului au săvârşit şi alte infracţiuni, poate chiar cu violenţă, recuperări de bani, trafic de armament", a spus Pavel. Comisarul a mai precizat că fapta de a constitui sau a adera la un grup de criminalitate organizată, ce li se impută suspecţilor de la Ciorogârla, este cea mai gravă infracţiune prevăzută de legea 39/2003, fiind pedepsită cu închisoarea de la 15 la 25 de ani, interzicerea unor drepturi şi confiscarea averilor, de cele mai multe ori, obţinute prin spălare de bani. „Îi felicit pe colegii mei de la DCCO, care au avut o activitate deosebită, care ştiu ce înseamnă", a adăugat şeful BCCO Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 16 Jan, 2010 22:40 MARIUS CEZAR BOSTAN,catalogat de unele persoane (SIGUR PRIETENI DIN VCHEA GASCA DE TRAFICANTI DE DROGURI,PROXENETI SI CAMATARI) din orasul HARSOVA de Constanta ca fiind un functionar destoinic, dar oare ce atitudine are acesta in afara programului ??? se ocupa de vechile meserii ??? care sunt mult mai banoase decat cea de POLITIST LA FRONTIERA .
  • surmelis argentina pusa 12 Jan, 2010 18:43 Un traficant de droguri,camatar si proxenet ,devenit peste noapte sub-inspector si SEF al POLITIEI DE FRONTIERA HARSOVA,in persoana lui MARIUS CEZAR BOSTAN din orasul HARSOVA de Constanta ,inca de pe timpul domniei primarului liberal IONEL CHIRITA ,ridica multe semne de intrebare la nivelul CREDIBILITATII functionarii POLITIEI harsovene. In prezent MARIUS CEZAR BOSTAN asociat cu un fost politist venit din tara , stabilit in orasul Harsova ,au infiintat O SOCIETATE DE PAZA SI GARDA pe teritoriul acestuia. TRECUTUL MURDAR al lui MARIUS BOSTAN si TRECUTUL "INVIZIBIL" al asociatului acestuia ,ridica alte semne mari de intrebare.SUSPICIUNILE SUNT JUSTIFICATE ,iar cei direct implicati trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia. Cei implicati si considerati cu "musca pe caciula " sunt rugati sa renunte de buna voie la POSTURILE pe care le ocupa ABUZIV. Multumesc anticipat pentru intelegere! Nu trebuie trecut cu vederea nici pe IONEL CHIRITA ,care in calitatea de fost primar liberal l-a sustinut pe MARIUS BOSTAN sa obtina functia de politist devenit ,apoi, sef al POLITIEI DE FRONTIERA HARSOVA.
  • gabi 29 Dec, 2009 22:35 colidiuc a dat-o pe ocolite pentru ca habar nu are nimic din ce se intampla in politie, este un parvenit care este sustinut de mazare