Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

M5 îşi arată muşchii pe circuit

ro

26 Aug, 2011 00:00 1695 Marime text
bmw.jpgDupă ce vei vedea filmuleţul de mai jos în care apare noul BMW M5 în timp ce aleargă pe circuitul Laguna Seca, s-ar putea să îţi fie răscolite nişte amintiri. Dacă îţi aminteşti de jocul ăla care a apărut cu mai mulţi ani în urmă, BMW M3 Challenge, înţelegi mult mai bine care e ideea. De fapt, clipul cu forţosul M5 are unele trăsături comune cu trailer-ul jocului.

De exemplu, în cadrele filmate la început apar atât în primul cât şi în al doilea video piloţii care se îndreaptă către unele dintre cele mai potrivite instrumente pentru condusul pe circuit. Pe fundal te însoţeşte o coloană sonoră foarte mişto, care te face să-ţi îndrepţi atenţia către mişcările precise ale bavarezului. În plus, sunetul motorului V8 de 4.4 litri montat în BMW M5 îţi gâdilă simţul auditiv. Este normal să fie aşa, mai ales că sub capotă stau ascunşi cei 552 CP şi un cuplu motor de 680 Nm.

Propulsorul lui M5 este cuplat la o cutie de viteze automată cu şapte trepte, cu dublu ambreiaj, iar perechea motor-transmisie îi permite maşinii să aibă un demaraj de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde şi să atingă o viteză maximă de 250 km/h. Cu pachetul M Driver, viteza maximă poate să ajungă până la 305 km/h.

Imagini şi video pe http://www.topgear.ro/stiri/noul-bmw-m5-pe-circuitul-laguna-seca

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii