Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe ce dă Gâmbuţeanu de la RAJDP peste jumătate de milion de lei

ro

26 Sep, 2012 02:47 1883 Marime text
drumuri_-__Adrian_George_Gambuteanu.jpgRegia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri anunţă organizarea unei proceduri de achiziţii publice pentru atribuirea „

Contract de furnizare platforme de cântărire mobilă" (două bucăţi în regim de leasing financiar). Valoarea estimată a contractului este de 560.164, 80 de lei.

Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 17 octombrie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Garanţia de participare este de 11.203,29 lei se va constitui printr-un instrument de garantare, emis în condiţiile legii de o societate bancară sau de o societate de asigurări, emisă în favoarea autorităţii contractante.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul RAJDP Constanta, în ceea ce priveşte organizarea, derularea li finalizarea procedurii de atribuire sunt ing. Adrian-George Gâmbuţeanu - director general, ec. Constantin Jipa - director executiv economic, ec. Niculae Gheorghe - director executiv juridic, jr. Rodica Lăpuşte - şef Birou Achiziţii publice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii