Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Mărţişor din cartierul Poarta 6 (galerie foto)

ro

23 Jan, 2013 20:00 3557 Marime text
strada_martisor_4.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Una dintre străzile situate în Poarta 6 este Mărţişor. Aceasta se intersectează cu străzile Steluţei şi Lirei. O stradă situată între blocuri, plină de noroi şi bălţi de apă rămase în urma unei ploi. Şi aici am dat peste nelipsitele gropi în carosabil, trotuare înguste, neasfaltate, pline de mizerie. Locatarii din zonă se plâng de starea în care se află strada Mărţişor, dar şi de neimplicarea autorităţilor locale.

Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ariciu 24 Jan, 2013 10:02 am fost locuitorul acestui oras mizerabil S-AU FACUT NUMAI DE FATADA asfaltari........; PE PRIMAR AS DORI sa stiu cati il voteaza care stau in zonele unde nu se face nimic;sau dupa cat timp .