Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Ioan Theodorescu Valahu (galerie foto)

ro

20 Jan, 2013 23:03 2180 Marime text
strada_Ion_Theodorescu_Valahu_8.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Ioan Theodorescu Valahu (fostă Luntrei) este situată în zona istorică a municipiului Constanţa. Se intersectează cu străzile Cristea Georgescu şi Revoluţia din 22 decembrie 1989. De pe această stradă, ca de altfel ca şi pe restul din municipiul Constanţa, sunt nelipsite gropile din carosabil, Trotuarele sunt atât de înguste încât nici un pieton nu ar putea merge pe ele, fără a fi „şifonat" de un automobil. Până vor demara lucrările la străzile din Peninsulă, aşa cum a promis primarul Radu Mazăre, pietonii vor fi nevoiţi să facă slalom printre maşini şi gropi. Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii