Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Festivalul grătarelor" de la Eforie a adunat 1.500 de petrecăreţi Ovidiu Brăiloiu şi deputatul Eduard Martin au dansat alături de simpatizanţi (galerie foto)

ro

03 May, 2012 01:35 1422 Marime text
gratare_eforie.jpgAu sfârâit micii pe grătarele încinse şi au curs râuri de bere la Eforie, la tradiţionala petrecere dedicată Zilei Internaţionale a Muncii.

Ca în fiecare an, locuitorii din Eforie, dar şi turiştii, au fost invitaţi de administraţia locală la o petrecere de 1 Mai, intitulată „Festivalul grătarelor". Voia bună, muzica, dansul şi distracţia au fost la putere în Campingul Şincai, unde şi-au dat întâlnire petrecăreţii. Oamenii s-au înfruptat cu mici, au băut bere, au dansat şi i-au întâlnit cu ropote de aplauze pe primarul Ovidiu Brăiloiu şi pe deputatul PSD Eduard Martin. După o baie de mulţime, edilul Ovidiu Brăiloiu şi deputatul Eduard Martin au urcat pe scena improvizată în mijlocul Campusului. „Pentru români, ziua de 1 Mai este un prilej de distracţie. Cei care muncesc trebuie să şi se distreze. Vă mulţumesc pentru faptul că aţi acceptat invitaţia noastră şi ne-am întâlnit azi aici. Mai avem o bucurie: după opt ani de chin, începem şi noi să trăim. Lumea îşi doreşte să trăiască bine cu adevărat, nu doar cu promisiuni. Mai mult, pentru Eforie vom avea o investiţie de 400 de miliarde de lei", le-a spus celor prezenţi primarul Ovidiu Brăiloiu. La rândul său, deputatul Eduard Martin a ţinut să le transmită locuitorilor din Eforie să-l păstreze şi în viitor pe primarul Brăiloiu.

„Ovidiu Brăiloiu a fost primul primar care a dat case ANL pentru tineri. Acum va da în folosinţă peste 200 de apartamente ANL în Eforie Sud. Ovidiu Brăiloiu este un om harnic, iubeşte oraşul şi pe dumneavoastră. De aceea, dumneavoastră trebuie să-l ţineţi în continuare ca primar, deoarece merită", a subliniat Eduard Martin. Deputatul nu a omis să le amintească oamenilor şi despre Guvernul care a căzut. „Eu am fost unul dintre cei 234 care au votat pentru căderea Guvernului. Acum vom avea Guvernul nostru, iar ţara va trăi mai bine", a mai adăugat deputatul Martin. Şi pentru ca aşa se cuvine, edilul şi deputatul s-au prins într-o horă, alături de simpatizanţi. Ziua a continuat cu un concert de muzică populară şi uşoară, precum şi cu multe alte surprize pentru cei care au ales să petreacă împreună de 1 Mai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii