Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se va sărbători Ziua Naţională a României la Năvodari

ro

30 Nov, 2011 01:42 1358 Marime text
Primăria oraşului Năvodari, în colaborare cu Consiliul Local şi Casa de Cultură „Pontus Euxinus" organizează în acest an Ziua Naţională a României - 1 Decembrie 2011.

Potrivit organizatorilor, evenimentele dedicate Marii Uniri de la 1918 se vor desfăşura la Troiţa din centrul oraşului, începând cu ora 13.00.

În programul acţiunilor pregătite regăsim raportul comandantului grupului de militari din Forţele Armate, Te Deum oficiat de un sobor de preoţi care slujesc la bisericile din Năvodari, un discurs despre importanţa zilei susţinut de directorul Direcţiei Judeţene a Arhivelor Naţionale Constanţa, dr. Virgil Coman, dar şi mai multe puncte de vedere despre tema zilei, expuse de veteranii de război.

Înaintea momentului depunerii de coroane de flori, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, va transmite mesajul său pentru această importantă zi din istoria naţională a României, iar la final organizatorii au pregătit un spectacol artistic susţinut de copiii şcolilor generale din Năvodari. Nu va lipsi Hora Unirii, moment la care sunt invitaţi să participe toţi locuitorii oraşului Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii