Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi averea noului şef Dragoş Poteleanu a preluat frâiele CAS Constanţa

ro

25 Sep, 2012 01:00 2735 Marime text
Poteleanu-DragosPoteleanu02.jpgCasa de Asigurări de Sănătatea Constanţa are, începând din 24 septembrie, un nou director, în persoana lui Dragoş Poteleanu.

Dragoş Poteleanu, fostul şef al AJOFM Constanţa şi-a preluat de ieri mandatul de şef al Caseide Asigurări de Sănătate Constanţa. Numirea s-a făcut cu delegaţie, prin ordinul nr. 650/20.09.2012 al preşedintelui CNAS.Fiind întrebat cum va gestiona problema CAS Constanţa, care are conturile blocate de către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, noul director a precizat că va respecta toate procedurile legale. Reamintim că funcţia de director al CAS Constanţa a fost ocupată, până acum o lună de Daniel Learciu. În toată această perioadă, interimatul a fost asigurat de directorul economic Marinel Ciobanu.

Ce avere are Dragoş Poteleanu

Potrivit declaraţiei sale de avere, Dragoş Poteleanu nu deţine nici terenuri, nici imobile, nici colecţii de tablouri sau bijuterii. Noul director al CAS Constanţa conduce un Audi, fabricat în 2007. În anul fiscal 2011, Dragoş Poteleanu a câştigat de la AJOFM Constanţa, unde a activat în calitate de consilier superior, suma de 24.975 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii