Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se va inaugura cantina Liceului Sanitar (galerie foto)

ro

07 Nov, 2009 01:06 2517 Marime text
liceul_sanitar_renovare_cantina_04.jpgEchipa de lucru a societăţii Arimex Comexim 2000 este pe ultima sută de metri cu finalizarea lucrărilor la cantina liceului Sanitar

După cum ne-a declarat patronul firmei, Petre Preda, lucrările sunt realizate în proporţie de 90%, iar la sfârşitul acestei luni primii clienţi sunt aşteptaţi să guste din preparatele atent gătite.

Începute în urmă cu două luni, lucrările la cantină se desfăşoară într-un ritm alert, respectându-se cele mai înalte standarde de calitate, după cum susţine Petre Preda. La startul lucrărilor, clădirea arăta jalnic, într-o stare avansată de degradare şi în pericol de prăbuşire.

Acum schimbările se pot vedea cu ochiul liber: interioarele au fost consolidate şi arată impecabil, la fel şi grupurile sanitare, ultramoderne. „Nimic nu se atinge, totul este automatizat, tocmai pentru a intra cât mai puţin în contact cu microbii", ne-a declarat directorul societăţii. Au fost deja amenajate depozitele pentru alimente, iar la bucătărie ieri se montau ultimele hote. Singurele lucrări care au mai rămas de finalizat sunt cele din sala cantinei -cu o capacitate de 180 de locuri - şi la bufetul elevilor - încăpere care va funcţiona independent de cantină. „Cantina se împarte în două - bufetul pentru elevi şi spaţiul pentru prepararea mâncărurilor. Totul va fi supravegheat cu camerele video şi oricine doreşte să monitorizeze modul în care îi este gătită mâncare poate urmări procedura pe site-ul nostru, care va fi gata la momentul inaugurării spaţiului", a mai completat a susţinut Preda. Pe pagina de Internet vor fi publicate de asemenea poze cu felurile de mâncare care pot fi comandate, iar managerul firmei promite că, dacă produsul din poză nu va fi similar cu cel primit acasă, i se vor returna banii. Societatea deja şi-a achiziţionat o maşină specială pentru aprovizionare, în zilele următoare urmând a cumpăra şi câteva scutere care vor fi folosite pentru livrările la domiciliu.

Calitate de excepţie

Pentru a face faţă concurenţei de pe piaţă, Petre Preda ne-a explicat că se poate face faţă cu preţuri mici, meniu diversificat şi calitate de excepţie a preparatelor. Elevii liceului dar şi cei cazaţi în cămin vor putea servi hrana caldă la orice oră, la un preţ ce nu se va simţi în buzunarul elevului de rând. Persoanele din afara liceului vor putea doar comanda, firma urmând a livra preparatele la domiciliu. Practic, cantina este destinată exclusiv elevilor.

Cât despre personalul care va fi angajat, Preda susţine că acesta va fi riguros selectat şi va trebui să treacă, pe lângă proba practică şi una teoretică, un test pe care îl va concepe împreună cu un profesor de la Liceul de alimentaţie publică Carol I.

Firma de catering pe care o conduce are în acest moment in Constanţa contracte cu Spitalul de Boli Infecţioase şi cu secţiile exterioare din Spitalul de Urgenţă. Managerul societăţii doreşte însă să-şi dezvolte linia de livrare la domiciliu, pentru început exprimându-şi dorinţa de a colabora cu grădiniţele, alte spitale, şcoli şi unităţi militare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 07 Nov, 2009 09:19 Am inteles ca in doua luni o cladire aproape daramata a fost modernizata si pusa in functiune . Foarte frumos si interesant!!! In orasul Harsova de Constanta nu se poate face NIMIC BUN si IN FOLOSUL direct al COPIILOR si al PARINTILOR care sunt la un loc de munca de 8 ore pe zi. In acest oras ,domina CRETINISMUL INTELECTUAL,deoarece nu inteleg cum un oras plin de oameni inteligenti sa fie MANIPULATI in asa fel ,incat sa nu-si dea nimeni seama ca orasul are nevoie de LOCURI DE MUNCA . Se invinuiesc unii pe altii si-si vad mai departe de treaba.CHIRITA IONEL da vina pe actualul primar,TUDOR NADRAG, ca ar fi avut bani suficienti pentru a termina cladirile incepute in urma cu doi ani. Care sa fie adevarul??? Politia orasului nu valoreaza nici cat o ceapa degerata ,deoarece in urma cu doi-trei ani l-au angajat pe MARIUS BOSTAN ca politist de frontiera ,stiind ca acesta avea un trecut MURDAR,fiind PROXENET si TRAFICANT DE DROGURI protejat de IONEL CHIRITA ,care l-a ferit de arestari ,ba mai mult l-a ajutat sa fie POLITIST DE FRONTIERA. Primarul TUDOR NADRAC a fost in BELGIA sa aduca o firma care sa construiasca ,de fapt un CREMATORIU pentru generarea de curent electic, pe baza arderi de materiale plastice si grasimi animale (de unde atatea grasimi animale???) In acest CREMATORIU pot dispare cu usurinta TOTI ADVERSARII POLITICI SI SOCIALI ai lui IONEL CHIRITA ,ai lui TUDOR NADRAG (care-l SUSTINE TACIT pe IONEL CHIRITA), ai traficantilor de DROGURI ,ai hotilor care striga HOTII.