Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se schimbă modalitatea acordării gradaţiei de merit

ro

11 Nov, 2011 01:00 1110 Marime text
Din anul şcolar 2014 - 2015 se va schimba modalitatea de evaluare a cadrelor didactice în vederea acordării gradaţiilor de merit. Acestea vor trebui să propună un proiect pe care să îl desfăşoare cu un colectiv de elevi pentru o perioada de 4 ani.

Candidaţii care se înscriu la concursul de acordare a gradaţiei de merit sesiunea 2015 au avut ca dată limită de depunere a proiectului 15 noiembrie 2011.

La concursul pentru obţinerea gradaţiei de merit pot participa: personalul didactic de conducere din unităţile de învăţământ/unităţile conexe, personalul didactic şi de conducere din casele corpului didactic, personalul de conducere şi îndrumare şi control din inspectoratele şcolare, conducerea inspectoratului şcolar, personalul didactic din unităţile şcolare. Gradaţia de merit reprezintă un plus de 25% la salariul de bază pentru o perioada de cinci ani. Până acum, gradaţia de merit se acorda în baza unui dosar care conţinea o fişă de autoevaluare a activităţii desfăşurate, însoţită de documente justificative.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii