Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reuneşte Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC Argus SA (document)

ro

10 Aug, 2011 00:00 2805 Marime text
cap_5.jpgConsiliul de Administraţie al SC Argus SA Constanţa¸ reunit în şedinţă pe 4 august, a decis, la solicitarea unuia dintre acţionarii societăţii, SC Altur SA Slatina, convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor pe data de 16 septembrie, ora 11.00, la sediul societăţii din Constanţa¸ strada Industrială nr. 1.

În decizia CA-ului se menţionează faptul că, în cazul în care, la prima convocare, nu vor fi întrunite condiţiile legale de cvorum, şedinţa se va reprograma pentru a doua zi, pe 17 septembrie, de la aceeaşi oră. Consilierul juridic Mioara Pârvulescu a fost mandatat să întreprindă toate demersurile pentru convocarea AGOA.

La aceeaşi şedinţă a CA-ului din data de 4 august a fost aprobată şi lista acţionarilor SC Argus SA, care au drepturile de vot suspendate pentru Adunarea Generală ordinară care a avut loc ieri. Ataşat, în ediţia online, puteţi vizualiza lista acestora.

Potrivit celor declarate de preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii, Vasile Leu, ieri, a avut loc o altă şedinţă a CA-ului în care a fost prezentat bilanţul contabil consolidat al companiei pe anul 2010.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii