Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria incepe lucrarile la locuintele ieftine pe Stefanita-Voda

ro

16 Jul, 2010 02:23 1362 Marime text
Într-o perioadă în care la nivelul autorităţilor locale şi judeţene se fac restructurări masive pe motivul economisirii de resurse financiare la bugetul de stat, municipalitatea constănţeană alocă aproape 200.000 de lei fără TVA, unei firme care se va ocupa de demolările clădirilor aflate pe terenul pe care se va construi cel de-al doilea cartier de locuinţe ieftine pentru tineri, din Ştefăniţă Vodă.

Chiar dacă nu sunt convinşi că va avea cine să le cumpere locuinţele din primul cartier „Baba Novac", autorităţile locale continuă demersurile pentru pregătirea terenului pentru cel de-al doilea cartier de locuinţe, de pe strada Ştefăniţă Vodă.

În urmă cu câteva zile, administraţia locală a transmis către Sistemul Electronic de Achiziţii Publice o invitaţie, numărul 260394, prin care anunţă firmele interesate de achiziţionarea acestui serviciu că îşi pot depune ofertele până la data de 29 iulie, ora 10.00, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi, începând de la ora 13.00. Potrivit invitaţiei, municipalitatea solicită achiziţia execuţiei lucrărilor de demolări clădiri, devieri reţele existente, contravântuire gard zona heliport, pentru etapa 1 ansamblu de locuinţe pentru tineri destinate cumpărării, cartierul al doilea din strada Ştefăniţă-Vodă. Contractul este estimat la 168.053,9 de lei, fără TVA. Ofertanţii trebuie să depună împreună cu documentele de calificare şi o garanţie de participare de 3.000 lei şi trebuie să-şi menţină oferta valabilă 90 de zile .

Contractul pe care îl va încheia societatea câştigătoare cu autoritatea locală trebuie să fie finalizat în 60 de zile lucrătoare de la data prevăzută în Ordinul de începere, care se va emite în funcţie de obţinerea avizelor şi autorizaţiei de construire/demolare. Din aceste 60 de zile, zece se vor folosi pentru elaborarea documentaţiei aferente etapelor de proiectare faza PT+DDE, pentru întocmirea documentaţiilor necesare obţinerii avizelor solicitate prin Certificatele de Urbanism şi documentaţiile necesare obţinerii autorizaţiei de Construire/Demolare. Restul de 50 de zile se vor folosi pentru execuţia lucrărilor.

De asemenea, în caietul de sarcini este specificat şi faptul că pentru lucrările menţionate se vor întocmi şi documentaţiile necesare obţinerii avizelor solicitate prin certificatul de urbanism, obţinerea autorizaţiei de construire/demolare, precum şi documentaţia în faza PT + DDE.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii