Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul i-a lăudat pe cei mai buni secretari de primării

ro

21 Dec, 2010 00:00 1507 Marime text
La finalul şedinţei pe care prefectul Claudiu Palaz a avut-o ieri cu primarii din judeţ, dar şi cu membrii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, acesta a exemplificat care sunt secretarii primăriilor care, pe parcursul acestui an, au dat dovadă de eficienţă în ceea ce priveşte transmiterea documentelor către Prefectură.

"Cei mai buni secretari care au dat dovadă de o extraordinară eficienţă în 2010 sunt cei din Techirghiol, Agigea, Istria, Grădina şi Topraisar", a precizat prefectul Claudiu Palaz. Menţionăm că, în ordine, aceştia sunt următorii: Niculina Paroşanu, Anuţa Mihail, Mihai Ionescu, Dănuţ Stan şi Cristina Guzgă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tepes 21 Dec, 2010 14:55 mafiotii lui delioraga si palaz- pe taatl lui l a laudat? de unde are banii de masini de lux vile? din salariu? nu de la tatal care a facut puscarie ptr dela pidare-si tema ptr dna -sesizam oficial luati procesele de la primarie sef juridic palaz cind nu se prezenta la 2 termene consecutive si primaria pierdea procesele-luati si locul lui ciote galeria metropol-ce zic daniel morar beatrice sisman? il scapa? sri ii va zice acum lui palz cine sint -ma doare in teodor nita - au zeci de vile si masini lux din salariul de bugetra-secareanu ce fac? dga? arion tiganus? cameliu manea? mafia lui traian basescu e alqueda la constanta