Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre despre vacanţa din Caraibe „Oamenii sunt aroganţi, dar insulele Caraibe au PIB-ul mai mare decât al României"

ro

19 Jan, 2011 22:43 7203 Marime text
vacanta_Mazare.jpgÎntors de o săptămână din vacanţa pe care a petrecut-o în Caraibe, primarul constănţean Radu Mazăre a povestit ieri, în cadrul primei ieşiri în public din acest an, câteva amănunte despre vacanţa de câteva săptămâni pe care a petrecut-o în insulele Caraibe, mai exact în Martinica, după cum a explicat.

Chiar dacă după bronzul pe care mândru îl etala se pare că a savurat din plin vacanţa pe meleagurile calde, primarului constănţean nu i-au plăcut deloc oamenii care l-au întâmpinat acolo, pe care i-a caracterizat drept aroganţi. „În Caraibe a fost frumos, dar nu mă mai duc. Sunt foarte aroganţi oamenii de acolo". Cât priveşte ceea ce i-a plăcut primarului în vacanţă, singurul lucru se pare că a fost vântul care probabil i-a fost prielnic, mai ales că este un împătimit al kitesurffing-ului „Nu era turism de masa acolo. Erau conace în fostele colonii englezeşti, mai multe ale boierilor englezi care îşi petrec acolo vacanţele. Turismul de masă nu era decât cel de pe marile pasagere". Mazăre a mai lăudat destinaţia sa de vacanţă precizând că, în ciuda faptului că „negrii de acolo şi-au luat independenţa înainte de '70", în Caraibe nu există insulă care să aibă PIB-ul pe cap de locuitor sub cel al României. „Cea mai săracă are 14.000 de dolari pe cap de locuitor. Negrii de acolo o duceau bine, normal, cu câte 14.000 de dolari pe cap de locuitor", a adăugat primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 20 Jan, 2011 10:01 PIB-ul lor este mai mare pt ca stiu sa faca turism comparativ cu tine. ai umplut plajele si spatiile verzi cu cladiri de tot rahatul, ai distrus arhitectura orasului impreuna cu incapabilli si spagarii tai prieteni. banii firmelor tale nu fac altceva decat sa suga bugetul local, fara sa creeze ceva : spatii de productie pe care sa le exporti sau distrbui pe piata locala, centre de turism care sa atraga turisti straini etc. si, taraneee, o duc mai bine pt ca nu au nevoile celor din zonele temperate. nu au nevoie de incalzire, de haine groase si incaltaminte, de alimentatie bazata pe foarte multe proteine(carne de porc etc).
  • alin 20 Jan, 2011 09:07 Cum mai Mazare nu te-au bagat aia in seama, te-au sfidat, nu au aflat ei cine esti tu ? E grav trebuie sa le parcelezi toate insulele si sa le vinzi pe loturi asa ca la Constanta ca sa se invete minte.