Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marele premiu al Festivalului Mamaia, o Skoda de 10.000 de euro

ro

20 Aug, 2009 02:45 765 Marime text

Bugetul Festivalului de Muzică Uşoară din acest an este cu 45% mai mic faţă de cel de anul trecut, reprezentând echivalentul a 17,6 miliarde de lei vechi. Preţul unui bilet de intrare a fost stabilit la 40 de lei, iar pentru toate serile festivalului, organizatorii au acordat 300 de invitaţii.

Chiar şi în aceste condiţii, organizatorii evenimentului au pregătit pentru premiul cel mare, care va fi acordat câştigătorului Trofeului Mamaia, un autoturism Skoda în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, faţă de premiile care se acordă în mod obişnuit, la fiecare ediţie, s-au mai introdus alte două, unul pentru clip, iar altul pentru maxi single.

Repetiţiile din acest an, desfăşurate la Teatrul Soveja, au dat bătăi de cap locuitorilor din zona Bulevard, care au făcut reclamaţii referitoare la zgomotul produs de repetiţiile ţinute noaptea. În acelaşi context se înscrie şi problema sesizată de jurnaliştii de la OTV, referitoare la vârsta limită de participare la festival - 16 ani, pe care una dintre participante o va împlini în aceste zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii